SPAVALA SA 38 MUŠKARACA PRE NJEGA: On i dalje razmišlja da li da je OSTAVI
Foto: Profimedia

šok

SPAVALA SA 38 MUŠKARACA PRE NJEGA: On i dalje razmišlja da li da je OSTAVI

Zbog nesvakidašnje situacije požalio se psihoteraputkinji

Objavljeno:

Mrzim činjenicu da je moja devojka pre mene spavala s još 38 muškaraca, a da sam znao koliko ih je bilo, nikad ne bih s njom završio, napisao je anonimni 34-godišnjak u pismu psihoterapeutkinji i The Sun kolumnistici Deidre. Njoj je, kaže, 29 i zajedno su već pet godina, a kad su se tek upoznali, rekla mu je da je do tad bila u tri duge veze, pa je pretpostavio da broj muškaraca s kojima je bila nije veći od tri.

- Prošli smo se mesec jako napili s prijateljima i priznala je da je imala 'barem deset avantura za jednu noć'- piše on, a kad su se vratili kući, daljnjim je ispitivanjem od nje dobio broj 38.

- Znam da se momci iz rijalitija 'Love Island' hvale s više od 50 devojaka s kojima su spavali, ali to ne bi trebala biti norma... - zaključio je, a svaki put kad je s njom u krevetu, misli o tih 38 drugih muškaraca. Zbog toga, kaže, čak razmišlja i da je ostavi.

- Bila bi šteta odbaciti sretnu vezu zbog nečije prošlosti, nečega što se više ne može promeniti - odgovorila je Deidre. Ljubomora, rekla je, može biti znak vaše nesigurnosti.

- Možda zapravo brinete da ćete joj dosaditi? - pitala je terapeutkinja za seks i veze.

(Espreso, Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.