SA ŠMINKOM SAM ANĐELINA DŽOLI, A BEZ ŠMINKE DRUGA OSOBA: Devojka pokazala pravo lice i priznala da je VARALICA!
Šminka, Foto: Tiktok printscreen

otkrila sve

SA ŠMINKOM SAM ANĐELINA DŽOLI, A BEZ ŠMINKE DRUGA OSOBA: Devojka pokazala pravo lice i priznala da je VARALICA!

Dok je ona ponosna što sa šminkom i bez nje izgleda potpuno drugačije, mnogi su u neverici i tvrde da to čak i nije ista osoba

Objavljeno:

Devojka pokazala kako izgleda sa šminkom na licu, a kako bez i priznala: "Ja sam varalica!".

Dok šminkeri kažu da bi šminka trebalo samo da istakne lepotu, a ne da učini da ličite na potpuno drugu osobu, činjenica je da mnoge dame upravo to rade.

Na društvenim mrežama sve je više snimaka i fotografija na kojima devojke pokazuju kako izgledaju bez šminke, a kako sa šminkom, dok muškarci često u šali kažu da ih je strah da zaspu sa našminkanom devojkom, jer će se možda probuditi sa drugom.

Devojka po imenu Makajla Meraz postala je preko noći zvezda društvenih mreža, upravo zbog takvog snimka – ona je pokazala kako izgleda u prirodnom izdanju, a kako našminkana, i priznala da je vrhunska varalica.

"Kada imam šminku upoređuju me sa Anđelinom Džoli, a bez šminke nisam ista osoba. Ja sam varalica i ponosna sam na to", rekla je devojka koja je sebe nazvala i "vrhunskom varalicom".

Dok je ona ponosna što sa šminkom i bez nje izgleda potpuno drugačije, mnogi su u neverici i tvrde da to čak i nije ista osoba.

Brojni muškarci poručili su da je to "razlog zašto ne veruju devojkama", a mnogi su je pohvalili i zato što pokazuje da devojke ne izgledaju po ceo dan kao holivudske glumice.

Makajla je svesna razlike "pre i posle", pa se rado i našali na svoj račun: "Kako se osećate kad mislite da muvate ovu devojku, ali zapravo izgledam ovako?", upitala je.

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.