STRAVIČNO NEVREME U MOSKVI, GROM UDARIO NA TRAFOSTANICU: Na sve to Rus PLIVAO U BARI (VIDEO)
Ilustracija, Foto: Printscreen/Twitter/RussiaToday

PREKINUTE VRUĆINE

STRAVIČNO NEVREME U MOSKVI, GROM UDARIO NA TRAFOSTANICU: Na sve to Rus PLIVAO U BARI (VIDEO)

U ulici Pravda pao je krov na ulicu što je zabeležila i kamera,

Objavljeno:

Talas jaki vrućina u Moskvi iznenada je prekinut jutros stravičnim nevremenom, koji je izazvao pravu katalizmu u gradu. Za vikend temperatura se u hladovini podigla na 36 stepeni celzijusovih, a onda....

U ulici Pravda pao je krov na ulicu što je zabeležila i kamera,

Najpre se nebo zacrnilo, a onda usledio orkanski vetar, za nijansu blaži od onog haosa u južnoj Moravskoj kada su bukvalno neka sela sravnjena sa zemljom.

Snimci koji su osvanuli na društvenim mrežama pokazuju apokalipsu koja je zadesila Moskvu. Tako su iznenada osvanuli snimci trenutka kada je grom udario u trafostanicu u mestu Šelkovo istočno od Moskve i izazvao eksploziju i havariju.

Ostali snimci zabeležili su i trenutak kada je jak vetar srušio građevinski kran koji je pao na dalekovod. Ništa bolje nisu prošle ni zgrade od kojih su neke ostale bez krova koji je pao na ulicu.

Avenija Vernadski je kao javljaju ruski mediji bila potuno pod vodom, zbog čega je saobraćaj stao.

Kritično je bilo i na metro stanici Lansenevo, na jugu Moskve gde je velika količina vode jurnula poput bujice niz stepenice u metro stanicu.

Ništabolje nisu prošli ni tržni centri, kojima je nevreme odnelo krovove ili je krov popustio usled velike količine vode.

Međutim, kad je nevreme prošlo neki od Moskovljana dočekali su i svojih pet minuta, da se okupaju. Doduše pošteno nije mogao da pliva, ali je bar na sebe privukao pažnju da iskorisrti blagodet vremena za provod, dok su drugi mučili muku da saniraju štetu.

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.