LJUBAV IM CVETALA SVE DOK NIJE DOŠLO DO INTIMNIH ODNOSA: "Kada je skinuo bokserice, ZAPREPASTILA SAM SE"! (VIDEO)
Emili, Foto: Printscreen/TikTok

LJUBAVNO ISKUSTVO

LJUBAV IM CVETALA SVE DOK NIJE DOŠLO DO INTIMNIH ODNOSA: "Kada je skinuo bokserice, ZAPREPASTILA SAM SE"! (VIDEO)

Ni u najluđim snovima nije očekivala da će je zadesiti takav prizor

Objavljeno:

Amerikanka Emili Mekinon skupila je hraborsti i podelila na TikToku svoje neprijatno ljubavno iskustvo, o kome verovatno niko živ ne bi želeo da priča da je na njenom mestu.

Ona je, naime, ispričala kako je preko društvenih mreža i aplikacija za upoznavanje upoznala momka kojeg nije želela da imenuje.

Nakon dugog dopisivanja, njih dvoje su stupili u ljubavnu vezu i sve je funkcionisalo besprekorno dok nije došao trenutak da imaju i intimne odnose.

U to vreme, njen partner je bio student, a sa razlogom ili ne, nije baš mario za higijenu.

– Kada smo jednom prilikom otišli kod njega kući i kada je trebalo da spavamo, on je skinuo bokserice i zaprepastila sam se. Gaće su bile prljave i flekave, a tek taj smrad… Tako je smrdelo da mi sse smučilo i nije mi padalo na pamet da spavam sa njim, niti da ga više vidim – navela je Emili, prenosi Dejli star.

Otkrila je takođe da je tog dana bila vrlo neprijatna prema njemu, a da se on ponašao kao da ne zna o čemu se radi i kao da je sve normalno.

Štaviše, ne samo da mu nije bilo neprijatno što ga je devojka videla zapuštenog, neokupanog i sa prljavim gaćama, već je njegov ponos povredila do te mere da ju je tužio.

– Mislila sam da ga više neću videti, ali posle nekoliko dana, čula sam kako neko zvoni na vratima. Kada sam otvorila, stajao je gospodin u odelu, predstavivši se kao advokat mog bivšeg dečka. Čovek mi je predao papire i otišao, a unutra je bila pokrenuta tužba jer sam navodno prekršila usmeni dogovor da ćemo imati s*ks – istakla je Emili.

Dodla je takođe da je kontaktirala njegovog oca advokata, o kom je njen bivši partner mnogo pričao, a sa njim je dogovorila sastanak kako bi ga upitala da li je normalno to što je njegov sin uradio.

Emili željno čeka taj sastanak, a epilog priče nestrpljivo iščekuju i njeni pratioci na društvenim mrežama.

Bonus video:

01:47

Đorđe David otkriva za Espreso sve o svađama u žiriju i u kakvom je odnosu privatno sa Milijem

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.