"USELILA BIH SE KOD NJEGOVOG NAPALJENOG BRATA": 8 meseci spavam sa deverom, a sada sam dobila PONUDU od dečka!
Ilustracija, Foto: Profimedia

ISPOVEST

"USELILA BIH SE KOD NJEGOVOG NAPALJENOG BRATA": 8 meseci spavam sa deverom, a sada sam dobila PONUDU od dečka!

Ona je ispričala svoju priču i zatražila savet psihoterapeutkinje

Objavljeno: 21:38h

“Moj dečko želi da se venčamo, a ja bih ga najradije ostavila i uselila se kod njegovog napaljenog brata.”

Ovim rečima je počela priču jedna devojka.

Ona je ispričala svoju priču i zatražila savet psihoterapeutkinje.

Seks
foto: Profimedia

“Spavam sa njegovim bratom već nekih osam meseci. On je sve što moj dečko nije. Samouveren je i bezobrazan. Seks sa njim je prljav i ekstreman i nikada mi se nije dogodilo da imam manje od nekoliko orgazama”, ispričala je devojka i dodala da se nekada šali sa dečkom da mora da je došlo do neke greške na porođaju kada se on rađao, jer nije kao ostatak svoje porodice.

Njegovi roditelji su preuspešni, sestra mu je model, a on je dosadan i štrči i muka joj je jer je zarobljena u vezi sa luzerom.

seks
foto: Profimedia

“Stvari između nas nisu okej već duže od dve godine. Prestali smo da vodimo ljubav nakon što je on slomio nogu i izgubio libido. Za nesreću krivim njega, jer je bio pijan i pao je niz stepenice na tramvajskoj stanici, nakon što je pio sa svojim starim šefom”, dodala je.

Ona je o njemu brinula mesecima, međutim kada je došlo vreme da ponovo imaju seks, on jednostavno nije mogao. Sve je pokušala, ali ništa nije upalilo.

“Jednog dana sam sam u gradu naletela na njegovog brata u jednom baru. Pokušala sam da utopim svoju tugu u alkoholu i on mi se pridružio. Nakon pet pića smo se prijavili u lokalni hotel na popodnevni bezobrazluk. Od tada se viđamo zbog zabave i uzbuđenja kad god on uspe da pobegne od devojke. Moj blesavi dečko smatra da će nam brak doneti novi početak koji nam je potreban, ali se plašim da se hvata za slamku, zar ne?”, završila je devojka svoju priču i zamolila za savet.

“Čini mi se da je vaš dugogodišnji dečko zbunjen. On zna da stvari među vama nisu kako treba već duže vreme. Predlog za brak je njegov način za novi početak. Ne možete da krivite momka jer pokušava, ali se plašim da luta u mraku. Ne zna da spavate sa njegovim bratom i ne shvata da vam je glava u oblacima, a vaše srce u rukama njegovog brata. Niste iskreni, niti fer i to nije dobro ni za koga. Cela porodica će biti pogođena ovom aferom i nije fer da ga puštate da “visi”, a da vi nemate ozbiljne namere sa njim. Dobro razmislite šta želite, jer njegov brat možda i nije tako savršen kako vam se čini”, odgovorila je Džejn.

Bonus video:

04:30

ESPRESO INTERVJU: Ivana Stamenković Sindi

(Espreso/DailyStar)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.