RASPRAVA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Muškarac zaprosio devojku na tuđem VENČANJU, da li je SMEO to da uradi? (VIDEO)
Prosidba na venčanju, Foto: Printscreen/TikTok

sad je gotovo

RASPRAVA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Muškarac zaprosio devojku na tuđem VENČANJU, da li je SMEO to da uradi? (VIDEO)

Međutim, umesto da ga baci natrag grupi žena koje su prisustvovale njenom venčanju, ona se okreće i daje ga jednoj devojci

Objavljeno:

Uz nošenje bele boje, postoji još jedna stvar koju nikada ne biste trebali napraviti na nečijem venčanju, a to je prosidba svoje partnerke.

Međutim, jedan muškarac napravio je upravo to te izazvao burnu raspravu na društvenim mrežama. Naime, kako piše The Sun, na TikToku podeljen je video koji pokazuje ovaj trenutak. U njemu se vidi mlada koja se sprema baciti buket, što tradicionalno znači da će se onaj ko će je uloviti sledeći venčati.

Međutim, umesto da ga baci natrag grupi žena koje su prisustvovale njenom venčanju, ona se okreće i daje ga jednoj devojci koja nije bila svesna šta se događa. Njen dečko zatim je potapšao po ramenu te je pitao hoće li se udati za njega.

No, video je izazvao podeljena mišljenja jer su mnogi korisnici rekli kako bi bili besni da se to njima dogodi.

“Bila bih toliko ljuta da to neko učini na mom venčanju”, komentarisala je jedna korisnica, dok je druga dodala: “Nikad na mom venčanju!” Neki korisnici bili su oduševljeni ovom idejom.

“Muškarac sam i stvarno bi me bilo briga da to neko napravi na mom venčanju, sve dok je moja supruga srećna s tim”, rekao je jedan korisnik, dok je jedna korisnica rekla: “Ovo je sjajno za porodice koje ne mogu biti zajedno često, svi su na jednom mestu. Kako velikodušna mlada!”

(Espreso/Večernji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.