DEVETOGODIŠNJI DEČAK PRONAŠAO MILION DINARA ISPOD SEDIŠTA OČEVOG AUTOMOBILA: To nije bilo jedino IZNENAĐENJE!
Ilustracija, Foto: Profimedia

SREĆA

DEVETOGODIŠNJI DEČAK PRONAŠAO MILION DINARA ISPOD SEDIŠTA OČEVOG AUTOMOBILA: To nije bilo jedino IZNENAĐENJE!

Porodica Melvin pokušala je da preko auto-placa gde su kupili kola kontaktiraju prethodnog vlasnika, u čemu su posle nekog vremena i uspeli

Objavljeno:

Devetogodišnji Lendon Melvin iz Indijane pronašao je pet hiljada dolara (oko pola miliona dinara) u kovertu ispod sedišta očevog SUV-a.

– Poželeo je da po prvi put sam opere auto u dvorištu. Iako mu je trebalo dosta vremena za to, bio je temeljan, naročito kad je reč o usisivanju unutrašnjosti. Iznenada je izašao iz kola i doneo mi je u kuhinju koverat. Nije mi bilo jasno o čemu se radi, a onda je ispao veliki novac iz njega – priča Majkl Melvin za WRTV.

Otac nije ni znao za koverat i otkud toliki novac u automobilu. Kako je pre sedam meseci kupio kola, zaključio je da je prethodni vlasnik sigurno izgubio novac ili je možda svesno ostavio ispod sedišta, pa ga iz ko zna kojih razloga na kraju nije ni uzeo.

Porodica Melvin pokušala je da preko auto-placa gde su kupili kola kontaktiraju prethodnog vlasnika, u čemu su posle nekog vremena i uspeli.

– Rekli su nam da nam poklanjaju novac ali samo ukoliko Lendonu damo 1.000 dolara pošto ga je on pronašao. Prvo nam je bilo veoma neprijatno toliki novac da uzimamo od njih, ali oni su insistirali i zaista sam sinu dao 1.000 dolara – rekao je oduševljeni otac.

Bonus video:

03:01

ESPRESO ANKETA: Šta Beograd misli o Evroviziji i ovogodišnjem pobedniku!

(Espreso/Objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.