MARINA MU JE ZAPALA ZA OKO PA JU JE UBRZO OŽENIO: Četiri godine kasnije se GORKO POKAJAO, priznao da mu se GADI!
ilustracija, Foto: Profimedia

strašno!

MARINA MU JE ZAPALA ZA OKO PA JU JE UBRZO OŽENIO: Četiri godine kasnije se GORKO POKAJAO, priznao da mu se GADI!

Timur se oženio Marinom pre četiri godine, a godinu dana ranije upoznao ju je u jednom kafiću

Objavljeno:

Kazahstanski doktor po imenu Timur, iz okoline Nur Sultana, zavidi svojim prijateljima koji imaju zgodne supruge i koje su ostale takve uprkos porođaju, a njegova žena Marina više ga ne privlači jer je prestala da brine o sebi. Štaviše, priznao je da mu se gadi.

Timur se oženio Marinom pre četiri godine, a godinu dana ranije upoznao ju je u jednom kafiću.

Kako kaže, bila je devojka prijatnog osmeha i lepog izgleda i odmah mu je zapala za oko.

– Marina je po prirodi veoma lepa devojka. Nije se šminkala, ali je držala do sebe. Skoro godinu dana smo se viđali i sve sam joj udovoljavao. Čak ni s*ks nismo imali za to vreme dok nismo stupii u brak. Zaprosio sam je, napravili smo veličanstveno venčanje i bio sam srećan misleći da ću živeti sa njom do kraja života – naveo je Timu,.

Nakon venčanja, Marina nije želela da živi sa njegovim roditeljima, niti da kuva za celu porodicu, pa su se preselili u grad.

– Imam svoj medicinski centar i naša porodica je situirana, Marina ništa nije želela da radi i to sam podržavao, uprkos tome što sam joj non-stop nudio mogućnost da joj pronađem posao. Većinu vremena provodi ispred televizora i sa telefonom u rukama. Hranu naručujemo iz “fast-fuda”, a unajmljujemo ženu da nam čisti stan. U međuvremenu se mnogo ugojila i nije je briga zbog svog izgleda – priznao je mladić.

Dugo su sanjali o deci koju nisu mogli da imaju, a na lekarskom pregledu ispostavilo se da je problem kod žene.

Lekari su joj savetovali da smrša, jer će tada imati veće šanse da zatrduni, ali ona nije htela ni da čuje.

– Moji roditelji dugo sanjaju o unucima. takođe i ja želim da odgajam decu, da im kupujem igračke. Zbog prekomerne težine, Marina ne može da zatrudni. Zamolio sam je da se sabere, ali ništa od saveta nije prihvatala – kaže Timur.

Priznao je da razmišlja o razvodu, ali suviše je vezan za svoju suprugu, uprkos njenoj tvrdoglavosti. U jednom momentu, međutim, kazao je da će preduzeti radikalne mere po tom pitanju.

– Ne mili mi se da se vratim kući sa posla. Kad god dođem, zateknem Marinu sa “lošim mirisom”. Postala je debela i zastrašujuća zbog nezdrave ishrane, pice i sušija. Trudim se da večeram van kuće. Ona se često žali kako sam izgubio interesovanje za nju. Da li nekog može da privlači žena koja se ne pridržava osnovnih higijenskih pravila? Ne razumem zašto se moja voljena toliko promenila – zaključio je Timur u ispovesti za Nur.kz.

Bonus video:

00:45

PRIJA UZELA MIKROFON I ZAPEVALA NA ANASTASIJINOM ROĐENDANU! Pevačica dovela atmosferu do USIJANJA, orili se najveći hitovi! VIDEO

(Espreso/Objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.