OSTAVILI SINA U HLADNOJ GARAŽI DA SPAVA, A ONDA JE BILO KASNO! Otac i majka optuženi za ubistvo deteta!
Garaža, Foto: Youtube printscreen

jezivo

OSTAVILI SINA U HLADNOJ GARAŽI DA SPAVA, A ONDA JE BILO KASNO! Otac i majka optuženi za ubistvo deteta!

Prema nezvaničnim informacijama njujorških portala, Majkl Valva i Anđela Polina za ovaj zločin dobiće najmanje po 20 godina zatvora.

Objavljeno:

Njujorčani Majkl Valva (44) i nevenčana supruga Anđela Polina (42) optuženi su za ubistvo osmogodišnjeg i autističnog sina Tomasa.

Majkl, penzionisani policajac, i Anđela zatekli su prethodnog dana sina Tomasa da se uneredio i verujući da će mu kazna biti najbolji lek za to, odveli su ga 17. januara u prehladnu garažu da tamo prespava. Dok ih je dečak molio da to ne čine, otac i majka su bili nemilosrdni. Štaviše, dečakovo mesto u kući zauzeo je njihov pas po imenu Bela koji je spavao u Tomasovoj sobi.

Dok su se oni u hladnoj januarskoj noći baškarili po kući, dečak se u garaži smrzao do smrti. Kućepaziteljka Tajrin Rodrigez došla je u osam ujutro kao i svakog jutra kod Valve u kuću. Videvši da nema dečaka koji je uvek prvi budan ujutro, Tajrin je pitala roditelje i pitala ih je gde je Tomas.

Tada su joj rekli da je već otišao u školu, ali se spotakao i pao, te da leži u garaži i oporaviće se. Tajrin je odmah videla da par laže i insistirala je da uđe u garažu i vidi Tomasa. Tamo je zajedno sa parom, zatekla Tomasa kako potpuno nag leži u besvesnom stanju.

Po garaži je bio nered. Očito da je Tomas u besu, a potom i strahu i očaju bacao sve oko sebe, cepajući postere sa zidova i rušeći kutije sa alatom. Otac Majkl ga je brzo uneo u kuću gde mu je pred kućepaziteljkom i partnerkom pružao veštačko disanje, ali uzalud. Dečak je bio mrtav.

Ono što su potom Majkl i Anđela pokušali da urade, razbesnelo je dodatno sve koji ih poznaju. Par je, naime, pokušao da podmiti Rodrigezovu ponudivši joj sav novac koji ima, kako bi prećutala da je dečak bio zaključan u garaži.

Tajrin Rodrigez odbila je mito, iako im je u prvi mah rekla da pristaje. Policiji je potom rekla kako se uplašila za svoj život, verujući u to da će joj par nešto na licu mesta učiniti ako im kaže “ne”. Zato je odmah po odlasku iz kuće otišla u policiju.

– Pas je spavao u njegovoj sobi. Zamislite koji su to monstrumi kad su ovako nešto dozvolili. Mali Tomas smrzao se do smrti – rekla je Tajrin Rodrigez na saslušanju.

Majkl Valva i Anđela Polina bili su u nervnom rastrojstvu na sudu. Majkl nije prestajao da plače, dok je Anđela uglavnom ćutala i gledala u jednu tačku. Oboje su izrazili kajanje naglasivši da ovo nije bio isplaniran zločin, već tragična odluka da se na neki način kazni sin.

Prema nezvaničnim informacijama njujorških portala, Majkl Valva i Anđela Polina za ovaj zločin dobiće najmanje po 20 godina zatvora.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.