MAJKA NA UDARU KRITIKA NAKON ŠTO JU JE SIN MOLIO DA SE PRESVUČE: "Ne želim da te drugi MUŠKARCI GLEDAJU"! (VIDEO)
Majka i sin, Foto: Printscreen/TikTok

bAŠ NJU BRIGA

MAJKA NA UDARU KRITIKA NAKON ŠTO JU JE SIN MOLIO DA SE PRESVUČE: "Ne želim da te drugi MUŠKARCI GLEDAJU"! (VIDEO)

Erika je nosila bež gornji deo u kombinaciji s mini pantalonama, što se njenom sinu nije svidelo te je počeo da je moli da se presvuče

Objavljeno: 15:51h

Erika Gaitan bila je meta velike osude na društvenim mrežama nakon što je podelila razgovor sa svojim sinom oko njene odeće. Naime, kako piše The Sun, Erika i njen sin izašli su napolje kako bi se fotografisali zajedno, ali je on bio posramljen odećom svoje mlade majke.

Erika je nosila bež gornji deo u kombinaciji s mini pantalonama, što se njenom sinu nije svidelo te je počeo da je moli da se presvuče.

- Moj sin stvarno je zabrinut oko moje odeće - kaže Erika u svom videu, na što njen sin posramljeno odgovara: - Pokazuješ previše kože. Ne želim da te drugi muškarci gledaju.

Erika je video podelila na TikToku, gde je brzo postao viralan, pa je prikupio više od 1,3 miliona pregleda i 200 hiljada lajkova. U komentarima je brzo nastala rasprava oko njene odeće, a mnogi su je osudili zbog nepoštovanja sinovih želja.

- Trebaš poštovati njegove osećaje. Predivna si, ali tako možeš izgledati kada ideš sama - komentarisala je jedna devojka, dok se druga složila: - Poštuj njegove želje!

- Ali, Erika je rekla kako je ova odeća samo za fotografisanje i da zna kada može i ne može nositi ovakve kombinacije, a neki su zatim stali na njenu stranu.

- Može nositi šta god želi. Odrasla je i može raditi šta hoće - glasio je jedan komentar, dok je drugi samo rekao: - Deca će biti posramljena šta god njihovi roditelji nosili i radili.

Bonus video:

01:11

(VIDEO) OVAKVU KOŠULJU BI SVAKO ŽELEO! Apsolutno ju je nemoguće uflekati!

(Espreso / Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.