IZGLEDAJTE FANTASTIČNO I OSEĆAJTE SE JOŠ BOLJE: Ovi modni komadi pristaju svakoj dami i obavezan su deo garderobera
Ilustracija, Foto: Profimedia

ženska garderoba

IZGLEDAJTE FANTASTIČNO I OSEĆAJTE SE JOŠ BOLJE: Ovi modni komadi pristaju svakoj dami i obavezan su deo garderobera

Izdvojili smo 6 predloga koji su upravo takvi - praktični, mogu se nositi u svakoj prilici i ne izlaze iz mode.

Objavljeno:

Svaka dama uvek je u potrazi za komadima garderobe koji će joj pristajati, učiniti figuru vitkom i koji su u trendu. Izdvojili smo 6 predloga koji su upravo takvi - praktični, mogu se nositi u svakoj prilici i ne izlaze iz mode.

Košulja sa karnerima na prugice je komad koji će zasigurno dati notu sofisticirane nežnosti vašem celokupnom izgledu. Odlično ćete je kombinovati sa bukvalno svim donjim delovima koje imate u ormaru, od džinsa preko svih vrsta pantalona do bilo koje suknje. Obožavaćete je, jer ćete privlačiti pažnju i uvek ćete izgledati interesantno. Materijal: pamuk sa elastinom.

Porudžbinu izvršite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 1.290 rsd.

Garderoba
foto: Promo

Bluza sa falticama je odličan saveznik u svakodnevnim odevnim kombinacijama. Veoma dobro i lagano se uklapa sa džinsom i drugim predstavnicima casual fazona, ali isto tako i sa poslovnim komadima kao što su cigaret pantalone ili suknje. Bež boja je must have u svakom trenutku, jer predstavlja odličan temelj za nadogradnju.

Naručite je klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od samo 1.290 rsd.

Garderoba
foto: Promo

Klasična košulja je komad garderobe koji je obavezan u svakom ormanu. Na raskopčavanje, ukrašena kristalnim dugmićima i mašnom oko okovratnika, fantastično se uklapa u sve aktivnosti i sve odevne predmete. Odlično se kombinuje sa džinsom, pantalonama i suknjama. Prijatna je i udobna, teget boje, od poliestera. Idealna je za posao i ostale svakodnevne prilike.

Naručite je klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 1.990 rsd.

Garderoba
foto: Promo

Elegantna bluza u boho stilu kraćeg je kroja i idealna za suknju ili pantalone sa visokim strukom.Dodatak volana na rukavima daje joj veoma aktuelni boho fazon. Povoljno utiče i na samopouzdanje,jer pruža fenomenalan osećaj.

Naručite je klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 2.190 rsd.

Garderoba
foto: Promo

Lepa i elegantna haljina od raskošnog muslina, jednostavnog i efektnog kroja, fantastično naglašava atribute. Gornji deo je na preklop, rukavi su ¾, a struk je naglašen pojasom od istog materijala, na vezivanje. Donji deo je blago lepršav, sa volanom.Ovu haljinu ćete obožavati, jer ćete je veoma lako kombinovati i nositi u svakoj prilici!

Naručite je klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 2.390 rsd.

Garderoba
foto: Promo

Blejzer sa diskretnim volanima fantastičan je komad u svim prilikama, na svim mestima i u svimgodišnjim dobima. Odlično ukrojen i savršeno praktičan, daće vašem outfitu notu finoće i otmenosti, ukojoj god situaciji da se nalazite.

Naručite ga klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 2.790 rsd.

Garderoba
foto: Promo

* Celokupan asortiman pogledajte klikom OVDE.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.