I DALJE MAMI UZDAHE: Vladimir Putin proglašen za NAJSEKSIPILNIJEG muškarca RUSIJE, niko ne može da mu parira!
Vladimir Putin, Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

I DALJE MAMI UZDAHE: Vladimir Putin proglašen za NAJSEKSIPILNIJEG muškarca RUSIJE, niko ne može da mu parira!

Na pitanje ko je najzgodniji muškarac u njihovoj zemlji, 18 odsto muškaraca i 17 odsto žena u Rusiji izabralo je predsednika Vladimira Putina

Objavljeno:

Rusi i dalje Vladimira Putina nazivaju najatraktivnijom javnom ličnosti u zemlji, a na ovom polju ni glumci, ni sportisti, ni drugi političari danas ne mogu da se takmiče s njim.

Vladimir Putin proglašen je za najseksepilnijeg muškarca Rusije u anketi koja je obuhvatila 2.000 građana te zemlje. Rezultat potvrđuje naklonost građana prema 68-godišnjem predsedniku koji je više puta uslikan u pomalo provokativnim pozama u kojima je bez gornjeg dela odeće.

Ali, iako su ljudi u ostatku sveta možda sa podsmehom gledali njegove fotografije, čini se da je uspeo da kod Rusa izazove drugačije reakcije.

Na pitanje ko je najzgodniji muškarac u njihovoj zemlji, 18 odsto muškaraca i 17 odsto žena u Rusiji izabralo je predsednika Vladimira Putina. Bivši špijun KGB-a bio je jedini čovek koji je na anketi na sajtu SuperJob postigao dvostruke cifre, prenosi MoscowTimes.

Rusi i dalje Vladimira Putina nazivaju najatraktivnijim od svih javnih ličnosti u zemlji, a na ovom polju ni glumci, ni sportisti, ni drugi političari danas ne mogu da se takmiče s njim.

Putin je prvi put počeo da neguje svoj mačo imidž još 2009. godine kada je skinuo košulju i stavio sunčane naočare kada je jahao konja u regionu Tuve. Njegove najbolje slike ovekovečene su u godišnjem kalendaru, koji je čim je objavljen postao hit i izvan Rusije.

Tokom drugog putovanja u svoju voljenu sibirsku divljinu, Putin je odlučio da ponovo skine majicu i zabeleži niz fotografija, pa je i na njima nosio svoj zaštitni znak - čizme,vojničke pantalone i sunčane naočare.

Na slikama iz 2011. godine Putin je uslikan ponovo bez gornjeg dela odeće kako puca po sibirskim šumama, viđen je i kako se pridružuje jednoj omladinskoj organizaciji pod nazivom „Noćni vukovi“ u motornom konvoju kroz Novorosijsk.

Odevenog u kožu od glave do pete, ali bez kacige kada je vodio kolonu na masivnom biciklu sa tri točka fotografi su predsednika Rusije fotografisali pre tri godine. Jedna od takođe zapaženih fotografija je i ona sa ronjenja po dnu Crnog mora, kada je uslikan kako viri sa broda samo nekoliko trenutaka pre nego što se spustio u more.

Od razvoda sa suprugom 2014. godine Putin je dovođen u vezi sa nekoliko žena. Jedna od njih je i Svetlana Krivonogikh - za koju kažu da je majka jednog od njegove dece. Njegova sadašnja devojka je navodno 37-godišnja gimnastičarka i osvajačica zlatnih olimpijskih medalja Alina Kabaeva, sa kojom po pisanju medija ima blizance.

Bonus video:

02:29

Espreso anketa

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.