SAKRILI SU SE ISPOD DRVETA ZA VREME OLUJE: Stravičan događaj koji je usledio zabeležila je KAMERA! (VIDEO)
Snimak, Foto: Printscreen/Liveleak

HOROR

SAKRILI SU SE ISPOD DRVETA ZA VREME OLUJE: Stravičan događaj koji je usledio zabeležila je KAMERA! (VIDEO)

Njih četvoro pojurilo je da se skloni pod drvo, odjednom ih je udario grom i oni su pali u nesvest

Objavljeno:

Jedan od četvorice muškaraca, koji su povređeni kada je grom udario u drvo ispod kojeg su se sklonili od kiše, umro je kasno u petak.

Snimak incidenta sa CCTV-a , koji je postao viralan, pokazuje kako četvorica muškaraca padaju na zemlju samo nekoliko trenutaka nakon udara groma. Dok su stajali ispod drveta, kako bi se sakrili od kiše, nisu ni slutili šta može da im se desi za par sekundi.

Incident se dogodio u naselju ''Vatika India Next''. Četvorica muškaraca bila su povezana sa odeljenjem za hortikulturu ovog naselja.

Sva četvorica hitno su prebačeni u bolnicu gde je, prema izveštajima, stanje Rama Prasada (38) bilo kritično. Kasnije je podlegao povredama. Ostali, Šiv Dut (43), Lali (32) i Anil Kumar (32), su stabilni i oporavljaju se.

Šakti Sing Čauhan Shakti , zamenica generalnog direktora kompanije ''Vatika India Next'', rekla je: „Hortikulturni tim je radio kada je iznenada oko 16.20 počela kiša. Njih četvoro pojurilo je da se skloni pod drvo. Odjednom ih je udario grom i oni su pali u nesvest. Pozvali smo stražara nakon čega je tim za brzi odgovor poslat u park i ubrzo su prebačeni u privatnu bolnicu u Manesaru- izjavila je zamenica generalnog direktora ovog poslovanja.

Pogledajte snimak:

Bonus video:

01:21

Slavlje u Trebinju

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.