SOFIJU SU OTELI NA PUTU KA KUĆI: Trik koji ju je MAJKA naučila SPASIO joj je život!
Spašena, Foto: Printscreen

snalažljivost život spašava

SOFIJU SU OTELI NA PUTU KA KUĆI: Trik koji ju je MAJKA naučila SPASIO joj je život!

Kriminalci ovo nisu očekivali

Objavljeno:

Sofija Tarner (20) iz Južne Karoline na neverovatan način izbegla je možda i smrt kada su je na ulici kidnapovala tri kriminalca.

Vraćajući se predveče sa fakulteta, Sofija je svratila do kafića po kafu i novine i tada su je primetila tri lokala kriminalca. Pratili su je sve do dela ulice u kojoj nije bilo nikoga a onda su je okružili.

“Tražili su mi da im dam ranac i torbu u kojoj sje bio novac, kao i telefon. Potom su mi rekli da krenem s njima do kola. Počela sam da vrištim, ali nikog oko nas nije bilo. Jedan od njih me je snažno udario u vilicu i zateturala sam se. Tada su me zgrabili za ruku i ušli smo u auto“, rekla je Sofija za ABC News 4 nakon što je uspela da izbegne mnogo gore posledice kidnapovanja.

Tada se setila saveta majke koji joj je verovatno spasio život.

“Nekoliko puta pričala mi je priču iz svoje mladosti kada je jedan momak pokušao da je siluje. Rekao joj je da krenu kod njega kući i ona ga je odbila i pobegla. Tada mi je naglasila da, ako se ne daj Bože nađem u sličnoj situaciji ne smem da dozvolim da me napadač ili kidnaper odvede na drugu lokaciju jer se tek tamo dešavanju najgore stvari”, rekla je Sofija.

Kriminalci su napravili početničku grešku. Dvojica su sela napred, a samo jedan od njih pozadi u kolima sa Sofijom. Pritom je nisu ni vezali.

“Samo sam čekala pravi trenutak kada da otvorim vrata i iskočim iz kola. To se dogodilo na semaforu u prometnoj ulici. Znači samo minut-dva posle kidnapovanja na semaforu sam naglo otvorila vrata i skočila na kolovoz. Pored nas je bilo nekoliko drugih vozača. Počela sam da vrištim i mašem im. Kidnaperi su se uplašili i pobegli. Tada je jedan od okolnih vozača pozvao policiju a i zapisao im je registarske tablice. Pronašli su njihov auto, ali ne i ta tri čoveka”, rekla je Sofija koja je tako, zahvaljujući majci izbegla moguću tragediju.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.