DVE BIVŠE UČENICE IZNELE SU SVOJE TVRDNJE O MIKI: Ispričale su detalje, on reagovao već dva puta
Razmotavanje, Foto: Printscreen / Youtube

u procesu

DVE BIVŠE UČENICE IZNELE SU SVOJE TVRDNJE O MIKI: Ispričale su detalje, on reagovao već dva puta

Miroslav Aleksić, sumnjiči se za silovanje i nedozvoljene polne radnje nad osam devojaka

Objavljeno:

Dve bivše učenice škole glume koju je u Beogradu vodio reditelj Miroslav Mika Aleksić, a koje su se policiji javile pošto je detalje silovanja koje je, kako tvrdi, preživela mlada glumica Milena Raulović, saslušane su juče u Višem tužilaštvu u Beogradu.

Kako se nezvanično saznaje, one su detaljno govorile o časovima kod Aleksića kao i trenucima u kojima ih je, kada su ostajali nasamo, seksualno zlostavljao.

I one su, kao i prethodnih šest devojaka koje su saslušane detaljno govorile o onome kroz šta su prolazile dok su bile učenice u školi “Stvar srca”. Istraga se nastavlja saslušanjem ostalih svedoka, među kojima su i devojke koje su doživljavale neprijatnosti, ali koje nemaju status oštećenih – kaže sagovornik medija.

Miroslav Aleksić, sumnjiči se za silovanje i nedozvoljene polne radnje nad osam devojaka, među kojima je i jedna koja je i dalje maloletna.

Aleksić je i dalje u pritvoru koji mu je određen posle hapšenja. On je dva puta izvođen pred zamenika Višeg javnog tužilaštva koji vodi postupak. Negirao je navode koji ga terete, ali nije detaljno iznosio odbranu niti odgovarao na pitanja, već je uopšteno rekao da nije kriv i da ne zna zbog čega su devojke, posle toliko godina, iznele lažne optuže protiv njega – kaže sagovornik iz istrage.

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.