OBJAVILA SNIMAK IZ KASARNE, PA JE IZBACILI! Evo šta kaže MISICA na gnusne OPTUŽBE KOLEGINICA! (FOTO)
Misica vojske, Foto: Instagram

NEVEROVATNO

OBJAVILA SNIMAK IZ KASARNE, PA JE IZBACILI! Evo šta kaže MISICA na gnusne OPTUŽBE KOLEGINICA! (FOTO)

Prema njenim rečima, zbog svog izgleda i ranije je trpela seksističke uvrede na radnom mestu, a situacija se dodatno pogoršala kad je osvojila titulu na izboru za mis ruske vojske.

Objavljeno:

Mis nacionalne garde Rusije Ana Kramcova (32) izbačena iz službe uz obrazloženje da je prekršila propise objavljivanjem snimaka iz kasarne, ali ona tvrdi da su joj sve smestile ljubomorne koleginice

Pobednica takmičenja za mis nacionalne garde Rusije Ana Kramcova (32) otpuštena je iz službe jer je, kako sama kaže, mnogo lepa. Zgodna gardistkinja izbačena je iz vojske uz zvanično obrazloženje da je prekršila propise objavljivanjem fotografija i snimaka iz kasarne, međutim, ona je ubeđena da je žrtva zavere svojih koleginica, koje su bile ljubomorne na titulu koju je osvojila.

Slava je skupo koštala

Kramcova je, naime, 2019. godine u žestokoj konkurenciji pobedila na takmičenju za mis nacionalne garde Rusije, oružane formacije pod direktnom komandom predsednika Vladimira Putina. Međutim, popularnost koju je stekla skupo ju je koštala. Prema njenim rečima, zbog svog izgleda i ranije je trpela seksističke uvrede na radnom mestu, a situacija se dodatno pogoršala kad je osvojila titulu na izboru za mis ruske vojske, na kojem je učestvovalo više od hiljadu gardistkinja iz cele zemlje. Kramcova ističe da je primetila kako su koleginice počele da je šikaniraju čim se pročulo da je pobedila na takmičenju.

- Snimak zbog kog sam dobila otkaz potpuno je bezazlen i to sigurno ne može biti pravi razlog za moje otpuštanje iz službe. Snimala sam upravnu zgradu u kasarni u trenutku kad je rađena dezinfekcija prostorija zbog koronavirusa. Nisam odavala vojne tajne niti bilo šta slično, taj snimak je video samo mali broj ljudi u mom rodnom Jekaterinburgu. Pravi razlog za moje otpuštanje bila je ljubomora i zavist koju su pokazivale moje koleginice u kasarni - rekla je lepa Ana, koja je na društvenim mrežama redovno objavljivala svoje izazovne fotografije.

Nisu joj se javljali

Ona kaže da su joj mnoge kolege čestitale na pobedi, ali da je ipak bilo više onih koji su je zamrzeli zbog titule. - Neki su mi čestitali, a neki su pokazali neverovatnu zavist. Muške kolege su dobro reagovale, dosta su mi pisale, neki su tražili i da se upoznamo. Koleginice su, međutim, počele da me ignorišu i da me ogovaraju iza leđa. Prestale su čak i da mi se javljaju kad me vide. Sigurna sam da su mi one namestile otkaz. Ponosim se titulom i ne pada mi na pamet da je se odreknem. Sigurno ću se žaliti na odluku, ovo se neće tek tako završiti - kaže Kramcova.

Nije se ponašala odgovorno

Portparol nacionalne garde Rusije rekao je medijima da je Kramcova otpuštena iz službe jer je prekršila osnovne propise, te da nema ni govora o nekakvoj zaveri. - Na društvenim mrežama objavljivala je snimke iz kasarne, što je strogo zabranjeno. Od svih članova ruske vojske očekuje se da budu odgovorni prema svom poslu i državi. Ana Kramcova se nije ponašala odgovorno i to je sankcionisano - poručio je on.

(Espreso.co.rs/Informer.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.