INFLUENSERI STRUŽU ZUBE DA BI IM ZUBARI NAPRAVILI NOVE, SAVRŠENE: Zbog ovoga će do 40. godine svi da nose PROTEZE!
Oni čak i slikaju ovu transformaciju deleći sa svojim pratiocima "obrijane ajkuline zube", Foto: Printscreen

jezivo

INFLUENSERI STRUŽU ZUBE DA BI IM ZUBARI NAPRAVILI NOVE, SAVRŠENE: Zbog ovoga će do 40. godine svi da nose PROTEZE!

Međutim, jedan stomatolog je otkrio da ovde nije reč o pripremi za fasete nego za krunice

Objavljeno:

Savršeni zubi su jedna od najvažnijih stvari za svakog influensera. Tako su zvezde Tik Toka poput Džefri Stara, Tane Mongi i Džidži Gordžes dramatično promenili izgled svoje vilice kako je njihova karijera počela da se kreće uzlaznom putanjom. Naime, ino su potražili pomoć protetičara koji su im pomogli da dođu do savršenih osmeha.

Njihovim stopama su krenule i druge zvezde društvenih mreža koje zakazuju intervencije u raznim delovima sveta kako bi po što nižoj ceni došli do savršenih osmeha. Oni čak i slikaju ovu transformaciju deleći sa svojim pratiocima "obrijane ajkuline zube" koji tako izgledaju pre ugrašivanja onoga što oni nazivaju "furniri". Naime, oni zapravo ugrađuju fasete. Fasete za zube su jedan od popularnijih zahvata estetske stomatologije, jer se njihovom primenom postiže savršen izgled zubnog niza. Zubne fasete se koriste u situacijama kada su svi zubi na broju, zdravi i relativno dobro poravnati, ali su estetski neugledni, jer su tamni, okrnjeni ili su nejednake visine.

foto: Printscreen

Međutim, jedan stomatolog je otkrio da ovde nije reč o pripremi za fasete nego za krunice, što je veoma opasno za zube ovako mladih ljudi.

Ovo je preprema za krunicu i postoji velika razlika", kazao je stomatolog.

foto: Profimedia

Neznanje o ovoj razlici moglo bi koštati osmeha ova uticajna lica rano u životu, uzrokujući nepopravljivu štetu koja bi mogla značiti potrebu za protezom do 40-ih. Postoji važna razlika između faseta i krunica, a mnogi influenseri to pogrešno shvataju, kaže stomatolog.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/YahooNews!)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.