OVO JE LICE MEDICINSKE SESTRA PRE I POSLE 8 MESECI BORBE SA KORONOM! Ljudi, NOSITE MASKE!
Pre i posle, Foto: Tviter

da se čivek užasne

OVO JE LICE MEDICINSKE SESTRA PRE I POSLE 8 MESECI BORBE SA KORONOM! Ljudi, NOSITE MASKE!

Medicinska sestra objavila je nedavno dvie svoje fotografije, jednu pre pandemije, a drugu nakon osam meseci tokom kojih je po tri dana dnevno dežurala u smenama po 12 sati

Objavljeno:

- Subota uveče, izašla sam iz sobe pacijenta i završila smenu. Setila sam se dana kada sam maturirala, pre pandemije i shvatila koliko sam se promenila u samo nekoliko meseci. Evo kako izgleda stvarnost našeg posla - napisala je medicinska sestra Kathryn (27), iz američke države Tennessee u objavi na Twitteru, ispod dve fotografije svoga lica.

Spojila je fotografiju svoga lica pre pandemije i osam meseci posle nakon završene smene.

foto: Tviter

Time je htela pokazati kakav je trag na njenom licu ostavilo osam meseci rada s Covid i drugim pacijentima koji trebaju pomoć medicinskih delatnika.

Kako prenosi portal UNILAD, u SAD-u je zabeleženo više od 12,5 miliona slučajeva zaraze do sada i 258 000 umrlih osoba. Samo u Tennesseeju je do sada bilo više od 338.000 pozitivnih osoba i 4254 umrlih.

foto: printscreen

Kathryn je jedna od mnogo medicinskih radnika koji od početka pandemije do danas većinu dana i noći provode u bolnici. Kaže kako radi tri dana po 12 i po sati, a onda je tri dana slobodna.

- Covid je brutalna bolest i ono što se događa ne bih poželjela ni najgorem neprijatelju. Molim vas, shvatite da nije stvar samo u tome da štitite sebe, nego i ljude oko sebe - napisala je u svom komentaru ispod još jedne objave, u kojoj kaže kako je porazno gledati koliko ljudi umire, uz svijest o tome da su se mnoge od tih smrti mogle izbjeći uz poštivanje mjera zaštite.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24 hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.