ZADRHTIM KAD ČUJEM SKUTER, VIŠE NEMAM SNA! Poslednjih 10 godina svaki dan mu donose PICU, OVO JE DA ČOVEK ODLEPI
Svakog dana su mu dostavljali pice koje nije poručio, Foto: Profimedia

lažne dostave

ZADRHTIM KAD ČUJEM SKUTER, VIŠE NEMAM SNA! Poslednjih 10 godina svaki dan mu donose PICU, OVO JE DA ČOVEK ODLEPI

Hrana se vraćala u restorane i morali su da je bace. Prema njegovim proračunima, samo je prošle godine poslao natrag pice u vrednosti od 450 eura.

Objavljeno:

Porudžbine su stizale i u radnim ali i u neradnim danima, u bilo koje doba dana. Svaki put je odbijao dostavu i nikad ništa nije platio.

Jedan Belgijanac (65) ne može da spava, zadrhti svaki put kada čuje skuter jer se boji da će mu neko ponovno dostaviti picu, prenosi Jutarnji.hr.

Dostavljači hrane inače svima donose osmeh na lice, ali za ovog starijeg gospodina oni predstavljaju - zlostavljače. Već gotovo 10 godina Džen Van Landegem prima pice koje nikada nije naručio, ponekad i nekoliko puta dnevno, na svoju kućnu adresu u Torontu.

“Sve je počelo pre devet godina. Odjednom mi je dostavljač uručio niz pica, ali nisam ništa naručio”, rekao je za list Het Laatste Nieuws.

U početku je mislio da je došlo do zabune u dostavi, ali narudžbe pice, kebaba i drugih vrsta brze hrane stizale su neprestano na njegovu adresu.

Pice su stizale u bilo koje dane, radne i neradne, te u bilo koje doba dana. Pa se tako desilo da je jednom primio picu u 2 ujutru. Jednog dana u januaru 2019. godine dogodilo se da mu se na kućnom pragu pojavilo deset dostavljača, od kojih je jedan imao 14 pica u ruci. Van Landegem voli pice, “ali ne 14 odjednom’’. Preferira zamrznute pice. “Nikad nisam tražio kućnu dostavu”, rekao je.

“Ne mogu više da spavam. Počinjem da se tresem svaki put kad na ulici čujem skuter. Bojim se da će neko ponovno doći i dostaviti mi vruću picu”, rekao je. Pomislili bismo da stariji gospodin halucinira, ali problema imaju i restorani. Van Landegem je svaki put odbijao dostavu i nikada nije ništa platio.

Hrana se vraćala u restorane i morali su da je bace. Prema njegovim proračunima, samo je prošle godine poslao natrag pice u vrednosti od 450 eura.

Problema s dostavom nenaručenih pica koji traju gotovo devet godina ima i njegova prijateljica koja živi u Belgiji. Ponekad kada ih dobiju istog dana međusobno se upozore da “očekuju isporuku tog dana’’.

Lažne isporuke je nekoliko puta prijavio policiji, ali ona nikada nije ušla u trag “pica zlostavljača’’. Džen neprestano istražuje kako bi otkrio ko stoji iza ovog apsurda. Poručuje da kada sazna ko ga muči poslednjih devet godina, taj “neće završiti dobro”. Ali u međuvremenu se nastavlja njegova noćna mora fantomske pice! prenosi Jutarnji.hr.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.