MEGAN MARKL JE KRILA SVOJE PRAVO IME I TITULU: Procurio papir koji je otkrio sve tajne kraljevskog para! (FOTO)
Kraljevski par, Foto: EPA / Yui Mok / POOL

JAVNOST U ŠOKU

MEGAN MARKL JE KRILA SVOJE PRAVO IME I TITULU: Procurio papir koji je otkrio sve tajne kraljevskog para! (FOTO)

U javnost je procureo rodni list malenog Arčija, sina Megan Markl (38) i princa Harija (35), a na njemu je navedeno pravo ime majke

Objavljeno:

Iako je korona virus glavna tema u svetu, kraljevska porodica i dalje puni medijske stupce.

Nedavno se povodom pandemije narodu obratila kraljica Elizabeta II. (93), a sada su se u središtu pažnje našle vojvode od Saseksa.

U javnost je procureo rodni list malenog Arčija, sina Megan Markl (38) i princa Harija (35), a na njemu je navedeno pravo ime majke.

Iako su mnogi verovali da je njena prava titula vojvotkinja od Saseksa, koju joj je dala kraljica kada se udala za Harija, Megan je zapravo princeza.

foto: Profimedia

Na rodnom listu piše - Rejčel, princeza Ujedinjenog Kraljevstva. U dokumentu je otkriveno i gde je rođen maleni dečak, što su njegovi roditelji i kraljevska porodica dugo skrivali od javnosti.

Reč je o privatnoj bolnici Portland u Vestminsteru u Engleskoj, gde je za jednu noć boravka potrebno iskeširati 20.000 evra.

Inače, vojvode od Saseksa službeno su samostalne od 1. aprila. Sami će se finansirati, a Megan se odlučila vratiti glumi.

No, sada je 'pala' odluka kako će raditi samo s redateljima A liste kako bi bila sigurna da će dobiti ulogu nakon koje će je kritičari ozbiljno shvatiti, piše Daily Mail.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.