HARI MISLIO DA GA ZOVE GRETA TUNBERG, PA SE RASPRIČAO O PORODICI: Princ naseo na veliku prevaru, SVAŠTA JE REKAO
Mislio je da razgovara sa Gretom, Foto: AP

NASEO

HARI MISLIO DA GA ZOVE GRETA TUNBERG, PA SE RASPRIČAO O PORODICI: Princ naseo na veliku prevaru, SVAŠTA JE REKAO

Dvojica poznatih prankstera (šaljivci) objavili su razgovor s Harijem na svom Jutjub kanalu, ali nakon određenog vremena je zapis uklonjen

Objavljeno:

Prvi put nakon objave da se on i supruga Megan Markl povlače s kraljevskih dužnosti, princ Hari je prvi put otvoreno pričao o Megzitu, Donaldu Trampu, princu Endruu i brojnim drugim temama.

Princ je dobio telefonski poziv od Vladimira Kuznetsova i Alekseja Stoljarova koji su mu se predstavili kao aktivistkinja Greta Tunberg i njen otac, a kako piše The Sun i Daily Mail jedan razgovor se odvijao na Staru godinu, a drugi telefonski razgovor se odigrao 22. januara.

Ova dvojica poznatih prankstera (šaljivci) objavili su razgovor s Harijem na svom Jutjub kanalu, ali nakon određenog vremena je zapis uklonjen.

U razgovoru je Harri rekao kako se njemu i supruzi Megan normalan život sviđa više od onog kraljevskog. Na početku razgovora svojim sagovornicima je rekao da ga mogu zvati Hari, a onda je odgovorio na pitanje o Megzitu.

- To je razgovor za neku drugu priliku, tu je još dosta slojeva i dosta stvari koje se moraju posložiti, ali nekada jednostavno prava odluka nije i najlakša odluka. Mogu vas uveriti da venčanje za princa ili princezu nije uvek onakvo kakvo se čini u javnosti. - rekao je Hari.

Dodao je kako su odluku o izlasku iz kraljevske porodice doneli kako bi zaštitili svog sina.

Osvrnuo se i na Donalda Trampa i rekao je kako on ima krvi na rukama, a britanski politički sistem proglasio je slomljenim. Iako nije puno pričao o Megzitu dao je naslutiti kako se sasvim odvojio od kraljevske porodice, a pogotovo od princa Endrua.

I na pitanje o princu Endruu i njegovoj povezanosti s pedofilom Džefrijem Epstajnom rekao je kako što god da je njegov stric napravio nema veze s njim i Megan.

- Mi smo potpuno odvojeni od većine porodice. - rekao je Hari.

Razgovarao je s lažnom Gretom i o klimatskim promenama i kazao kako je svjestan zašto su ga svi kritikovali zbog brojnih privatnih letova, ali je dodao kako su to bili jedini načini da zaštiti svoju porodicu, a priznao je i kako su on i Megan odustali od toga da imaju udruženje posvećenu klimatskim promjenama jer su shvatili da već dovoljno takvih organizacija postoji.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Večernji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.