MEGAN JE POZDRAVILA KEJT, A O NJENOJ REAKCIJI BRUJI CELA BRITANIJA: Sada je svima jasno da ih NE PODNOSE (VIDEO)
Neprijatan trenutak, Foto: Youtube printscreen

kraljevski skandal

MEGAN JE POZDRAVILA KEJT, A O NJENOJ REAKCIJI BRUJI CELA BRITANIJA: Sada je svima jasno da ih NE PODNOSE (VIDEO)

Nemoguće je ignorisati govor tela Vilijama i Kejt

Objavljeno:

Kad su se Vilijam i Kejt pojavili u katedrali, Megan i Hari su se nasmejali, a Megan im je veselo mahnula uz tiho "Hej".

Nemoguće je ignorisati govor tela Vilijama i Kejt koji su vrlo hladno odzdravili uskoro bivši kraljevski par, a prizor koji je obišao celi svet nikoga nije ostavio ravnodušnim.

Pogotovo u Velikoj Britaniji o čemu tamošnji mediji neprestano pišu. Naime, pre nego što 31. marta službeno odstupe s dužnosti, morali su odraditi neke zaostatke, što je uključivalo i dodelu nagrada Endeavour Fund, a Hari je takođe iskoristio vreme u Britaniji da bi napokon porazgovarao s kraljicom.

Mnogi su zapazili i da Megan izgleda sve bolje otkad je otišla (fanove je posebno oduševio i izbor uske plave haljine koju je dizajnirala Viktorija Bekam) te da se puno više smeje, ali neki su ipak imali primedbe.

Među prvima ih je prozvao bivši kraljičin sekretar za medije Diki Arbiter, kojeg je jako uzrujalo što nisu poveli malog Arčija. On je rekao kako je taj njihov potez zlurad i nepromišljen.

Prozvao ih je i voditelj Piers Morgan, rekavši da je "čudno" što su ga ostavili samog na brigu dadiljama. Ipak, iako su neki britanski mediji prenosili da je kraljica jako tužna jer nisu poveli sinčića, stručnjak za kraljevsku porodicu Keir Simons šokirao je javnost tvrdnjom da Elizabeta nije previše tužna jer baš i ne voli bebe.

No to definitivno nije bio zaključak sastanka princa Harija i njegove bake koji je trajao četiri sata. Kraljica i vojvoda od Saseksa našli su se na ručku da bi raspravili situaciju nakon što je njen unuk obavio jednu od svojih završnih dužnosti kao član porodice.

foto: AP

Iako mnogi članovi porodice žele da se Hari vrati, izvori za britanske medije ne spominju njegovu suprugu Megan, već samo da je kraljica izrazila želju da bude bliže praunuku Arčiju.

Jedan od "insajdera" kazao je da je kraljica razgovor započela rekavši Hariju da ga svi jako vole i da žele da se vrati

- Ovo je prvi put da je kraljica imala vremena nasamo razgovarati s Harijem i da sazna koji su mu stvarni planovi. Atmosfera je bila opuštena i svi su mogli reći šta žele - kazao je izvor za britanske medije i naglasio da je kraljica i dalje jako uzrujana zbog njihova odlaska, ali prihvata da su čvrsto odlučili živeti u Americi.

- No nije propustila objasniti Hariju da će ovakva situacija funkcionisati isključivo ako supružnici ne budu iskorištavali svoj kraljevski status kako bi zaradili i zato im nije dopustila da se koriste reči "royal" kada su osnivali udruženje - tvrdi izvor.

Zanimljivo je takođe da će se Hari i Megan ponovno susresti s vojvodama od Kembridža. Naime, mnogi su verovali da je upravo svađa između prinčeva kumovala njihovu preseljenju na sever Amerike.

- Vilijam i ja krenuli smo drugim putevima... Braća imaju dobre i loše dane, uvek ćemo biti tu jedan za drugoga, ali jednostavno se više ne viđamo, nemamo vremena, prezaposleni smo - kazao je Hari u jednom intervjuu za vreme turneje Afrikom i tako odgovorio na glasine o tome da je njihov odnos narušen.

Iako su vojvode kasnije tvrdili da su njegove reči snimljene na videu izvučene iz konteksta, Vilijam i princ Čarls osuđuju medijske istupe mladog bračnog para, a niko u Bakingemskoj palati nije ih podržao kada su odučili tužiti britanske tabloide. Kroničar kraljevske porodice Ričard Palmer čak tvrdi da se svi srame te odluke

Prve naznake velikog razdora u kraljevskoj porodici počele su kada su vojvode objavili da više neće raditi zajedno na humanitarnim projektima.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Večernji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.