FOTKA OCA U IZOLACIJI KOJI GLEDA SINNČIĆA KROZ STAKLO OBIŠLA JE SVET MUNJEVITO: Stigla je nova vest i rastužila sve
Otac i sin, ilustracija, Foto: AP

šta ti je sudbina

FOTKA OCA U IZOLACIJI KOJI GLEDA SINNČIĆA KROZ STAKLO OBIŠLA JE SVET MUNJEVITO: Stigla je nova vest i rastužila sve

U subotu, svega jedan dan nakon što je lekarova žena Alisa fotografisala njihov kontakt preko stakla, tornado je uništio porodičnu kuću Berksovih u Džounsborou

Objavljeno:

Lekar iz Arkansasa Džared Berks, koji je u izolaciji zbog infekcije novog korona virusa, fotografisan je prislonjene ruke na staklo zajedno sa svojim jednogodišnjim sinčićem Zikom, a njihova slika obišla je svet. Samo na “Fejsbuku” je podeljena više od 92.000 puta.

foto: Printscreen/FAcebook

U subotu, svega jedan dan nakon što je lekarova žena Alisa fotografisala njihov kontakt preko stakla, tornado je uništio porodičnu kuću Berksovih u Džounsborou, objavio je “Ju-es-ej tudej”. Tornado je uništio njihovu kuću dok je Džared bio unutra u izolaciji, ali on je preživeo.

“Svi smo bezbedni. Naša kuća je nestala. Džared je bio unutra, ali je preživeo milošću božjom. Zik i ja smo bili u kući moje mame”, objavila je Alisa na “Fejsbuku”.

Tornado je u prošlu subotu prošao Arkansasom, Ilinoisom i Ajovom, kad je povređeno 22 ljudi od čega je dvoje hospitalizovano.

Iako Džared nije povređen, uništena je porodična kuća, uključujući staklena vrata sa slike. On se izolovao od porodice na dve nedelje dok radi u bolnici. Prvi put je video svog sina kako puzi kroz staklo.

- Čim je video svog tatu pošao je ka vratima. Pridržao se uz staklo, mislim da je želeo da ga tata drži, pa je to bilo tužno, slatko i veoma dirljivo jer je sve ovo teško – rekla je Alisa nakon što je njena fotografija postala viralna.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.