KRALJICA ZAVRNULA SLAVINU: Procureli detalji njenog sastanka sa HARIJEM koji je trajao 4 sata!
Kraljica Elizabeta raskida odnose sa unukom, Foto: AP

crna ovca u porodici

KRALJICA ZAVRNULA SLAVINU: Procureli detalji njenog sastanka sa HARIJEM koji je trajao 4 sata!

Kraljica i Vojvoda od Saseksa našli su se na ručku kako bi raspravili situaciju nakon što je njen unuk obavio jednu od svojih finalnih dužnosti kao član porodice

Objavljeno:

Nakon sastanka koji je trajao četiri sata u dvorcu Vindzor, kraljica Elizabeta i Hari ponovno su počeli da razgovaraju.

Naime, kraljica mu je kazala kako će uvek biti dobrodošao natrag i da će uvek biti posla za njega, ako odluči da se vrati.

Kraljica i Vojvoda od Saseksa našli su se na ručku kako bi raspravili situaciju nakon što je njen unuk obavio jednu od svojih finalnih dužnosti kao član porodice.

Iako mnogi članovi porodice žele da se Hari vrati, izvori za britanske medije ne spominju njegovu suprugu Megan, već samo da je kraljica izrazila želju da bude bliže praunuku Arčiju.

foto: Profimedia

Jedan od insajdera kazao je kako je kraljica razgovor započela rekavši Hariju da ga svi jako vole i da žele da se vrati.

- Ovo je bio prvi put da je kraljica imala vremena nasamo razgovarati s Harijem i saznati koji su mu stvarni planovi. Atmosfera je bila opuštena i svi su mogli reći šta žele - kazao je izvor za britanske medije i naglasio da je kraljica i dalje jako uzrujana zbog njihova odlaska, ali prihvata da su čvrsto odlučili da žive u Americi.

- No, nije propustila da objasni Hariju da će ovakva situacija funkcionisati isključivo ako supružnici neće iskorištavati svoj kraljevski status kako bi zaradili i zato im nije dala da koriste reč 'royal' kada su osnivali organizaciju - tvrdi izvor.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Večernji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.