SULTAN NAPRAVIO SINA MISICI, PA JE OSTAVIO: Sada joj je postavio STROGE USLOVE ako želi da prima alimentaciju!
Oksana i sultan, Foto: Instagram printscreen / rihanapetra

brak koji je šokirao sve

SULTAN NAPRAVIO SINA MISICI, PA JE OSTAVIO: Sada joj je postavio STROGE USLOVE ako želi da prima alimentaciju!

Uslovi su deo predložene nagodbe između zaraćenih supružnika - sada razvedenih - koji je sastavio kralj koji se odrekao svoje titule tokom njihovog burnog višegodišnjeg braka

Objavljeno:

Bivši kralj Malezije insistirao je na tome da sin kojeg je dobio sa ruskom kraljicom lepote mora biti odgajan kao musliman ako žele alimentaciju od 195.000 funti.

Sultan Muhamed V iz Kelantana (50) takođe je tražio da ga dečak nikad ne kontaktira.

Uslovi su deo predložene nagodbe između zaraćenih supružnika - sada razvedenih - koji je sastavio kralj koji se odrekao svoje titule tokom njihovog burnog višegodišnjeg braka, rekli su informisani izvori za MailOnline.

Oksana Voevodina (27) , insistira na tome da je dete njegovo - začeće se desilo tokom odmora u Australiji - i obećala je da će ići na sud u Moskvu da traži DNK test u pokušaju da dokaže očinstvo.

foto: Instagram printscreen

Sada se saznalo da je malezijski kralj ponudio detetu povereni fond vredan četvrt miliona američkih dolara - ali je uslov da dečak Leon i njegova majka ne bi smeli ga kontaktiraju u budućnosti. Ipak, dečak mora biti vaspitan kao sunitski musliman i mora da pohađa odgovarajuće verske škole.

Takođe odbija da Leona učini naslednikom Kelantanskog sultanata kojim vlada blizu granice sa Tajlandom.

Smatra se da je Oksana odbila ugovor koji bi je naterao da izbriše svoje profile na društvenim medijima - sa više od pola miliona pratilaca - i sve svoje slike sa sultanom.

Oksana, bivša Mis Moskve, prvobitno je tražila oko 16 miliona funti sa španskom vilom, kaoi 24.400 funti mesečno za izdržavanje deteta, plus budući londonski dom vredan 8 miliona funti, prema informisanim izvorima u Maleziji.

Oksana i tadašnji kralj prvi put su se upoznali 2017. godine u Evropi. Početkom 2018. prešla je u islam. Venčali su se na tajnoj islamskoj ceremoniji u Kelantanu u junu 2018. godine. Njihov svadbeni prijem u Moskvi bio je pet meseci kasnije, u novembru 2018. godine, kada su detalji braka prvi put postali javni.

Oni su se rastali početkom decembra 2018, a on je sledećeg meseca odustao od prestola. Sin Leon je rođen 21. maja 2019. godine. Sultan se od Oksane koristeći najstrože islamske procedure u junu 2019. godine.

bonus video:

(Espreso.co.rs/Daily mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.