OVAJ MINERAL JE JAKO BITAN ZA ORGANIZAM I CELOKUPNO ZDRAVLJE: Njegov nedostatak donosi velike posledice!
Glavobolja, Foto: Profimedia

isprobajte!

OVAJ MINERAL JE JAKO BITAN ZA ORGANIZAM I CELOKUPNO ZDRAVLJE: Njegov nedostatak donosi velike posledice!

Opušta mišiće i omogućava dobar san, sprečava hronični umor, glavobolje i migrene

Objavljeno:

Aktivnost više od 300 enzima u organizmu zavisi, između ostalog, od prisustva dragocenog minerala – magnezijuma. Uključen je u sve procese u našem telu – za pretvaranje hrane u energiju, za prevenciju krvnog pritiska i zaštitu krvnih sudova, za pravilan rad srčanog mišića, za zdravlje kostiju, zuba… Opušta mišiće i omogućava dobar san, sprečava hronični umor, glavobolje i migrene.

Unošenje magnezijuma oralnim putem može imati laksativni efekat, te je bezbednije i lakše naneti ga transdermalno, tj. utrljati ga na kožu. Dr. Viton – Magnezan Gel sadrži 100% prirodni Zechstein® magnezijum hlorid u kombinaciji sa drugim mineralima u tragovima iz rudnika Zechstein® u Holandiji.

Na dubini od oko 2000 metara ispod površine, u regionu Veendam nalazi se najčistiji izvor magnezijuma na svetu. Zechstein® magnezijum hlorid iskopan iz ovih dubina svedoči o postojanju drevnog Zehštajnskog mora od pre oko 250 miliona godina.

Specijalna formula omogućava brzu apsorpciju magnezijuma kroz kožu, tako da je njegova upotreba jednostavna, prijatna i efikasna.

foto: Promo

Pomaže kod:

- Grčeva i napetosti mišića

- Povećana potreba za magnezijumom

- Brzo ublažava bol

- Ublažava napetost i stres

- Smanjuje umor i iznemoglost

Način upotrebe: Potrebna količina gela se nanosi na čistu kožu na željenim delovima tela (ne nanosi se na lice, sluznicu ili druga osetljiva područja). Ostatak gela treba isprati vodom ili obrisati vlažnom krpom.

Sastojci: Zechstein® magnezijum hlorid, natrijum hlorid, kalijum hlorid, bor, magnezijum sulfat, kalcijum hlorid, hidroksipropil skrob fosfatni gelirajući agens.

Magnezan gel možete poručiti OVDE po ceni od samo 690 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 svakog radnog dana.

*Celokupan asortiman proizvoda možete pogledati OVDE.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.