PUTOVALA 3 SATA VOZOM DA BI SE SASTALA SA MUŠKARCEM: Kada je stigla, rekao joj je nešto što nikad neće zaboraviti
Džejd je očigledno upoznala pogrešnog, Foto: Facebook printscreen

ispala

PUTOVALA 3 SATA VOZOM DA BI SE SASTALA SA MUŠKARCEM: Kada je stigla, rekao joj je nešto što nikad neće zaboraviti

Otkrila je kako je s njim planirala da popije nekoliko pića, no od te je ideje odustala već nakon dve njegove opaske

Objavljeno:

Devojka koja tvrdi da je prešla 130 kilometara i potrošila 93 funte kako bi na sastanak koji je dogovorila preko Tindera došla samo da bi joj tip rekao da je debela želi svoj novac natrag.

Džejd Savadž, 28-godišnja majka jednog deteta iz Sistona u Engleskoj, kaže kako je potrošila gotovo četiri sata na putovanje vozom do Piterborova.

Kad je stigla na stanicu i našla se s 27-godišnjakom, on joj je rekao da se udebljala i da ne izgleda toliko dobro kao na njihovom sastanku od pre mesec dana.

Džejd se razočarala
Džejd se razočarala foto: Facebook printscreen

Džejd kaže kako je s prodavačem automobila otišla do njegovog automobila, no on joj je ponovno rekao da je debela i tad je odlučila da završi večeru.

Otkrila je kako je s njim planirala da popije nekoliko pića, no od te je ideje odustala već nakon dve njegove opaske - za manje od deset minuta.

- Razgovarala sam s njim na telefonu kad sam dolazila na stanicu gde me je čekao. Zatim kad me je pitao: 'Jebote, udebljala si se, zar ne?', rekla sam mu da ne može to reći" - rekla je Džejd za The Sun.

- No on je rekao da može to reći. 'Činjenica je. Udebljala si se pa se mogu šaliti s tim'" - odgovorio joj je.

Zatim ga je nazvala seronjom. To ga je naljutilo i odveo ju je natrag na stanicu i rekao joj da je sad loše raspoložen zbog nje te da mora kući.

Samohrana majka svoje vreme neće dobiti natrag, no iz šale je otvorila GoFundMe stranicu kako bi vratila izgubljeni novac.

- Prijatelji su mi se smejali i rekli mi: 'Platila si 90 funti da odeš u Piterborov, budeš nazvana debelom i poslana kući.' Bio je to najkraći dejt na kojem sam bila" - dodala je Džejd.

Njena priča postala je viralna i već je debelo premašila cilj od 90 funti - trenutno je na 400.

"Popij bocu vina u moje ime", "neki muškarci su apsolutni seronje", "previše je seronja na svetu...", pišu joj ljudi na stranici uz donacije, uglavnom po 5 ili 10 funti.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Index)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.