POZVAO JE NA DEJT, I REKAO SAMO DA OBUČE CRNU HALJINU: Kada je videla gde idu, doživela je ŠOK!
Ilustracija, Foto: Profimedia

NASAMARIO JE

POZVAO JE NA DEJT, I REKAO SAMO DA OBUČE CRNU HALJINU: Kada je videla gde idu, doživela je ŠOK!

Svideo joj se njegov romantičan pristup, ali onda se razočarala

Objavljeno:

Kad se Rejčel iz Lidsa javila prijateljica i pitala je da li hoće da čuje sve o njezinom najgorem dejtu u životu, naravno da je jedva čekala priču.

Ono što je čula nije očekivala. Prijateljica, koju je upisala kao Bridžit Džnes da joj identitet ostane skriven, opisala joj je kako ju je muškarac preko Tindera pozvao na dejt i rekao joj samo da ‘odene crnu haljinu i da će je iznenaditi’.

Svideo joj se njegov romantičan pristup, ali se zaista iznenadila kad ju je odveo u krematorijum na sahranu svoje bake!

Konverzaciju preko Whatsappa Rejčel je podelila na Tviteru i objava je postala viralna sa skoro 30.000 rekacija i pet hiljada deljenja.

Rejčel se čudila zašto se odmah nije izvinila i otišla, ali prijateljica joj je objasnila:

- Držao me za ruku i plakao. Nisam mogla da odem.

Opisala je ceo tok događaja. Od trenutka kad ju je pozvao na sastanak, kako je pomislila da je romantičan, kako je došao po nju automobilom i kako je na putu bilo sve sjajno i konverzacija je tekla kao podmazana.

Međutim, kad je shvatila da je parkirao kraj krematorijuma pitala ga je:

- Zar si ostao bez benzina?

- Ne. Samo mi je zaista trebalo da imam nekog kraj sebe, da bude sa mnom ovde. A pomislio sam ako ti kažem o čemu se radi, nećeš hteti da dođeš.

Koliko god je bila u šoku i htela da pobegne što pre, kad je vidjla toliko uplakanih ljudi, bilo joj je neprijatno da ode. Ali, nakon obreda ga je zamolila da je odveze kući.

I dok je većina korisnika komentisala da tako nešto grozno nisu doživjli, jedan je ispričao da je upravo takav susret bio ključan za zaljubljivanje njegovih roditelja:

- Moj otac je to uradio mami. Rekao je da dolazi po nju da upozna porodicu Ona nije bila prikladno odevena za tu priliku. Bili su u braku više od 50 godina sve dok nije umro prošlog septembra. Nikad nije izgubio taj nestašni karakter.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.