MUČI VAS ALERGIJA? SMETAJU VAM DIM I PRAŠINA? Imamo dobre vesti!
Vreme je da se rešite alergije jednom za svagda, Foto: Promo

bilje u sprezi sa naukom

MUČI VAS ALERGIJA? SMETAJU VAM DIM I PRAŠINA? Imamo dobre vesti!

Za najbolje rezultate potrebno je popiti najmanje dva kompleta za redom, a zatim može da se napravi pauza od dve nedelje pa da se nastavi dalje sa sledećim kompletom

Objavljeno:
  • 10

Vreme je da se rešite dosadnih alergija jednom za svagda! Pogledajte koji su to najčešće alergijske reakcije i kako ih se rešiti.

Simptomi alergijske reakcije:

Koža: crvenilo, svrab, koprivnjača, ekcem, otok lica, svrab i suzenje očiju

Disajni putevi: pojačana sekrecija iz nosa, kijanje, kašalj, promuklost, otežano disanje, bronhospazam

Gastrointestinalni sistem: mučnina, povraćanje, bolovi u stomaku, proliv, teškoće s gutanjem

Kardiovaskularni sistem: slabost, malaksalost, bledilo, nesvestica, pad krvnog pritiska, ubrzan rad srca.

NAJBOLJE BILJKE PROTIV ALERGIJE, ZA JAČANJE IMUNITETA I DETOKS

Proizvod na bazi ekstrakata korena koprive (Urtica dioica), korena lincure (Gentiana lutea), lista koprive (Urtica dioica), korena vodopije (Cichorium intybus), lista kupine (Rubus fruticosus), korena čička (Arctium lappa) i korena maslačka (Taraxacum officinale). Koriste se kao dopuna ishrani i namenjene su jačanju oslabljenog imuniteta, osobama podložnim alergijama, čestim upalama raspiratornog sistema, rinitisu, laringitisu, ali takođe i osobama koje pate od anemije i za poboljšanje krvne slike uopšte. Takođe, preporučuje se za detoksikaciju organizma.

ImunoDetox biljne kapi možete poručiti OVDE ili putem telefonskog broja 011/442-0502 svakog radnog dana, po ceni od samo 1.100 rsd ( + 200 rsd dostava) / BIH 19 KM (+8 KM dostava) / Crna Gora 10.5€ (+3€ dostava). Za najbolje rezultate treba da se koriste 2 bočice u kontinuitetu.

foto: Promo

Pored srca, gde se Bio-Teo centar pokazao odlično u lečenju raznih kardio tegoba biljkama, jedan od najbitnijih organa u našem telu su pluća. Pogledajte KOJE BILJKE TREBA REDOVNO DA KORISTITE kako biste vodili brigu o ovom organu:

Biljni komplet za pluća možete poručiti OVDE ili putem telefonskog broja 011/442-0502 svakog radnog dana, po ceni od samo 1920 rsd (+200 rsd dostava) / BIH 32 KM (+8 KM dostava) / Crna Gora 19€ (+3€ dostava).

Napomena: prvi komplet se pije 30 do 45 dana, svaki sledeći 20 do 30 dana. Mogu ga koristiti i osobe koje piju lekove. Može se koristiti i preventivno (pogotovo kod pušača). Za najbolje rezultate potrebno je popiti najmanje dva kompleta za redom, a zatim može da se napravi pauza od dve nedelje pa da se nastavi dalje sa sledećim kompletom.

foto: Promo

NISTE JOŠ UVEK REŠILI ARITMIJU, ANGINU PEKTORIS I BOLOVE U GRUDIMA? VREME JE!

Biljni komplet za srce možete poručiti OVDE ili putem telefonskog broja 011/442-0502 svakog radnog dana, po ceni od samo 2.880 rsd (+200 rsd dostava) / BIH 47 KM (+8 KM dostava) / Crna Gora 26€ (+3€ dostava).

foto: Promo

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media