STAVILI MU PETARDU U USTA I ZAVEZALI VILICU: Ovo je dokaz da je čovek NAJGORA ZVER! Nesrećni pas se ipak oporavio
Danas nema njušku, ali je spašen, Foto: Instagram printscreen

hrabro srce

STAVILI MU PETARDU U USTA I ZAVEZALI VILICU: Ovo je dokaz da je čovek NAJGORA ZVER! Nesrećni pas se ipak oporavio

Njegovi spasioci dali su mu simbolično ime - Hrabro srce

Objavljeno:

Pas čiju je njušku raznela petarda koju su mu nepoznati vandali stavili u usta, a potom mu vezali vilicu, oporavio se od teških povreda i, nakon četiri rekonstrukcije, ponovo može voditi normalan život, iako nikada više neće imati njušku.

Njegovi spasioci dali su mu simbolično ime - Hrabro srce. Ima godinu, a nađen je u prihvatilištu za pse u Meksiku. Kada mu je bilo dovoljno dobro da putuje, poslan je u Kaliforniju u prihvatilište.

Ova humanitarna organizacija platila je njegovo lečenje i sada je ovaj mešanac srećno kuče koje se igra sa svojim prijateljima psima.

- Zvali su me iz Meksika u vezi s Hrabrim srcem, poslali mi njegovu sliku u moj prvi instinkt je bio da jadnička treba da uspavamo. Nisam ranije imala iskustva s veterinarima, ali mi je prijatelj rekao za jednog doktora. On mu je napravio novu vilicu i poslije četiri operacije ponovo je konstruirao usta Hrabrog srca - kaže vlasnica fondacije.

Kada je bio dovoljno dobro da putuje, Hrabro srce je stigao u Kaliforniju, gde sada živi srećnim životom.

- Ne znam mnogo o njegovoj prošlosti, ali veterinari u Meksiku sumnjaju da mu je neko stavio petardu u usta i potom vezao vilicu. Mnogi ljudi vide bolesnu ili povređenu životinju i okrenu glavu. Mi im nudimo šansu za drugi život - kazala je direktorka prihvatnog centra.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Avaz)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.