MALOLETNIK I STARIJA OSOBA ZAKLALI MAČKU I TO SNIMILI: Stigla ih je kazna, evo kolika ih robija čeka! (VIDEO)
Klanje mačke!, Foto: Printscreen / Youtube

UZNEMIRUJUĆE!

MALOLETNIK I STARIJA OSOBA ZAKLALI MAČKU I TO SNIMILI: Stigla ih je kazna, evo kolika ih robija čeka! (VIDEO)

Jeziv snimak širi se društvenim mrežama...

Objavljeno:

Pre nekoliko dana, na društvenim se mrežama proširio stravičan snimak zlostavljanja životinja, koji je zgrozio čitav region. Naime, na spomenutoj snimci dvojica mladića doslovno kolju mačku, na način da joj sekirom odsecaju glavu, a čitavu situaciju snimaju mobilnim telefonom te na početku snimka najavlju da će mače – zaklati.

Ovaj je horor snimljen u Lovčićima, mestu između Nove Gradiške i Slavonskog Broda. Iako je snimak pre nekoliko dana isplivala u javnost, on je zapravo starijeg datuma, a protiv dečaka koji je počinio ovaj monstruozni zločin, Opštinsko državno odvetništvo u Slavonskom Brodu podiglo je krivičnu prijavu.

Opštinskim državnim advokat Egon Ljubičić je za Dnevno potvrdio da je protiv osoba sa snimka, od kojih je jedan mlađi punoletnik a drugi odrasla osoba, potvrđena optužnica, ali da se još uvek čeka datum prvog ročišta.

Kazna predviđena za ovakve zločine je do godinu dana zatvora. Kako ističe advokat Ljubičić, teško je reći kakva će presuda biti u konačnici, ali jako je mala verovatnoća da će optuženi za svoja zlodela dobiti uopšte kaznu zatvora.

Opštinski državni advokat rekao nam je da su do sada imali jako malo ovakvih slučajeva te da je optužni predlog star već nekoliko meseci, a javnost se za njega zainteresovala kada se snimak pre nekoliko dana proširio po društvenim mrežama.

BONUS VIDEO:

SKEJTERI, ROLERI, BAJKERI..I OSTALI, EVO KAKO DA ZA DESET SEKUNDI OFARBATE SVOJU KACIGU! I to bez velikog truda. (VIDEO)

(Espreso.co.rs / Dnevno.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.