OVA TROJICA SU OSUĐENA NA DECENIJE ZATVORA ZBOG GNUSNIH ZLOČINA: Smučiće vam se život
Zlostavljali životinje, Foto: Clearfield County PA

zlostavljanje životinja

OVA TROJICA SU OSUĐENA NA DECENIJE ZATVORA ZBOG GNUSNIH ZLOČINA: Smučiće vam se život

Metju Brubaker (31) Teri Volas (41) i Mark Misnikof (34) osuđeni su na zatvorsku kaznu od 20 do 41 godine

Objavljeno:

Trojica muškaraca koji su tinejdžera primoravali da obuzda devet kobila, kravu, kozu i pse dok su imali seks sa životinjama, osuđeni su na decenijske zatvorske kazne.

Metju Brubaker (31) Teri Volas (41) i Mark Misnikof (34) osuđeni su na zatvorsku kaznu od 20 do 41 godine u ponedeljak nakon što su godinama redovno zlostavljali najmanje 12 životinja.

To je otkriveno nakon što je policija pozvana na udaljenu „improvizovanu farmu“ u kojoj su svi muškarci žijeli u Munsonu, u Pensilvaniji, u avgustu 2018. godine. Dojavu su dobili od dečaka (16) koji je opisao njihove gnusne radnje.

Policija je na farmi pronašla mnogo snimaka i prateću opermu.

Okružni tužilac u okrugu Klirfild Vilijam Šo rekao je da je to jedan od najekstremnijih slučajeva zlostavljanja životinja koje je on vodio. Dodao je da je dete koje je živelo na farmi odvedeno u zaštitni pritvor, ali da nema navoda o tome da je seksualno zlostavljan.

Sve životinje su spašene, a policija je radila sa Društvom za sprečavanje okrutnosti prema životinjama (SPCA) kako bi pronašla odgovarajuće mesto za njihov novi dom.

(Espreso.co.rs/Independet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.