MANEKENKA U VEZI SA 27 GODINA STARIJIM MILIONEROM: Tvrdi da je ne zanima novac, niko joj ne veruje (VIDEO)
Sara i Mason, Foto: Youtube printscreen

NEOBIČAN PAR

MANEKENKA U VEZI SA 27 GODINA STARIJIM MILIONEROM: Tvrdi da je ne zanima novac, niko joj ne veruje (VIDEO)

Sara kaže i kako joj je ideja nalaska sponzora zabavna, no tvrdi da otkako je počela razgovarati s Masonom, više to nije želela

Objavljeno:

Gledaoci britanske emisije This Morning nisu mogli da veruju da je 26-godišnja manekenka u vezi s 54-godišnjim milionerom iz ljubavi nakon što se par pojavio u današnjem showu.

Cam-devojka Sara Rusi prošle godine zaljubila se u Masona Risa koji vozi skuter za mobilnost i insistira na tome da su jako zaljubljeni uprkos njihovoj razlici od 27 godina.

Međutim gledaoci showa nisu bili uvereni u njene namere nakon što je priznala da je pre tražila ljubav na stranici na kojoj devojke traže sponzore.

Mason Ris bio je dečja glumačka zvijezda 70-ih godina prošlog veka koja se pojavila u brojnim popularnim reklamama iz tog doba.

Voditelji showa Holi Vilogbi i Filip Šofild pitali su ih kako provode vreme, a Sara je rekla da vole igrati biljar i jesti u finim restoranima. Raspravljali su i o seksualnom životu, a Sara je otkrila da spavaju zajedno dva puta sedmično “iako bi on želeo više”.

Sara kaže i kako joj je ideja nalaska sponzora zabavna, no tvrdi da otkako je počela razgovarati s Masonom, više to nije želela.

- Osećam da sam srećna u vezi s njim. Srećna sam s Masonom. Ne trebam biti s njim zbog njegovog novca.

Enjoying this chilly day. ?

A post shared by Sarah Russi (@sarah_russi) on

Mason je dodao kako Sara od njega nikad nije tražila ni peni.

- Kupila mi je predivne darove i provela je vreme sa mnom i trošila novac na mene pa uopšte ne osećam da je to temelj našeg odnosa.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Fokus.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.