NAJGADNIJI RIJALITI NA SVETU: Bio je prijatelj njene majke, zaveo je kada je imala 16 godina - o njima snimili šou
Endi i Bet, Foto: Channel 5

britanski "parovi"

NAJGADNIJI RIJALITI NA SVETU: Bio je prijatelj njene majke, zaveo je kada je imala 16 godina - o njima snimili šou

Mnogi se pitaju je li to vrhunac neukusa na TV-u

Objavljeno:

Endi je 47-godišnji vozač autobusa, Bet je njegova 19-godišnja supruga, a oni su zvezde novog rijaliti šoua "Age Gap Love" koji se emituje na britanskoj televiziji Channel 5 i izaziva talas negativnih reakcija zbog, uvereni su mnogi, normalizacije pedofilije.

Treba naglasiti i to da većina parova u ovom showu ne spada u tu kategoriju, već su tek parovi s ogromnom razlikom u godinama.

Endi i Bet danas imaju dvoje dece i osim očite razlike u godinama, deluju kao normalan par. Međutim, problem nije to što on ima 47, a ona 19 godina, već to što je Endi s njom počeo da izlazi kada je imala samo 16 godina. Iako je 16 godina starosna granica za pristanak u Britaniji i Endi službeno nikad nije prekršio zakon, činjenica je da ova priča ima daleko problematičniji početak.

Naime, Endi je isprva bio prijatelj njene majke i tokom godina se sprijateljio i s njenom decom, a "prijateljstvo" s Bet postalo je intenzivnije puno pre nego što je napunila 16. Taj podatak ne skrivaju ni u emisiji, a to je posebno uznemirilo publiku koja je zaključila da producenti showa odnos između 40-godišnjaka i 14-godišnjakinje očito smatraju normalnim te ga tako i prikazuju.

- Jednom kada je napunila 16, Endi je odlučio da započeovu kontroverznu vezu - govori narator i zapravo potvrđuje da je Endi samo čekao pravi trenutak da učini ono zbog čega bi samo nekoliko meseci pre završio u zatvoru.

Naravno, gledaoci su šokirano reagovali na viđeno jer dok se javnost zgražava nad ponašanjem holivudskih mogula, Vudija Alena ili pevača R. Kelija, o čijim su problematičnim vezama mediji pisali sve donedavno, istovremeno se odigrava identična stvar, ali ovog puta u vidu zabave za široke mase.

Njihova veza nije prolazila glatko ni pre nego što je Channel 5 uključio kamere. Štaviše, nakon što su obznanili svoju ljubav, njihovi su se životi okrenuli naglavačke.

- Reći da smo imali mračna razdoblja ne bi bilo dovoljno. Naterali su me da se osećam kao životinja jer sam izlazio s mlađom devojkom. Ne, izlazim s mlađom devojkom zato što me pozvala na dejt, a to je za mene privilegija i čast mi je to što netko o meni razmišlja na taj način - rekao je Endi.

- Ne smeta mi razlika u godinama. Oduvek sam želela porodicu i verovala sam da je Endi savršen muškarac za to. Ne gledam na njega kao na starca, svog oca ili bilo šta slično - dodaje Bet.

I dok Endi tvrdi da nikad nije imao nameru da ulazi u vezu s Bet niti je uopšte znao da ona gaji osećaje prema njemu, činjenica je da je on odrasla osoba u toj vezi, a čak i ako je to bila njena ideja ili želja, on je dovoljno star da zna koliko je to pogrešno.

Mnogi se pitaju je li to vrhunac neukusa na TV-u ili tek početak daleko većeg problema.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.