DRUGARICA JOJ NABACILA SVOG SINA (17): Iako je ona imala 33 godine, uzela mu je broj - sada se VENČAVAJU
Loren i Rajan, Foto: Facebook / Ryan Appleton

neobična ljubavna priča

DRUGARICA JOJ NABACILA SVOG SINA (17): Iako je ona imala 33 godine, uzela mu je broj - sada se VENČAVAJU

Loren sad ima 36 godina i sasvim je otvorena oko svoje srećne veze. Upoznala ga je kad je imao 15.

Objavljeno: 14:20h

Loren Gore samo se nasmejala kad joj je dobra prijateljica Sara Šulver rekla da se njen sin Rajan Eplton u nju zaljubio.

Nasmejala se jer je Rajanu tad bilo samo 17, a njoj 33 godine, a ima četvoro dece. Ali Sara je bila uporna, neprestano ga je spominjala sa smeškom - sve dok Loren nije ipak od nje uzela Rajanov broj telefona.

A onda joj je on počeo slati slatke, zavodničke poruke. Bez obzira na razliku u godinama - Loren je 15 godina starija - odlučili su izaći na dejt. Hemija je bila toliko jaka da su i Loren i Rajan iste sekunde znali - to je to! Sad planiraju venčanje.

Rajan se već uselio kod Loren i počeo je da brine o njoj - Loren je često u jakim bolovima, drži se hrabro i dobro se s tim nosi, ali bilo joj je teško samoj s decom i fibromijalgijom, kao i sa Ehlers-Danlos sindromom koji utiče na zglobove.

Loren sad ima 36 godina i sasvim je otvorena oko svoje srećne veze. Upoznala ga je kad je imao 15.

- Niko ne očekuje od svoje prijateljice da je spaja sa sinom, ali čini se da je Sara znala šta radi - Rajan i ja kao stvoreni smo jedno za drugo.

Loren je upoznala Saru pre pet godina. Obe su bile samohrane mame - Lauren sa četvoro djece, a Sarah sa šestoro. Pomogale su jedna drugoj, čuvale su si decu ili bi jedna došla pred školu po svu decu dok je druga nešto obavljala.

Loren, koja ima Kamerona (18), Eboni (16), Nejtana (14) i Eliota (7), upoznala je Rajana kad mu je bilo samo 15 godina. Ponašala se prema njemu kao i prema svoj ostaloj deci.

- On bi se u svojoj sobi igrao na Xboxu, a Sara i ja pile kafu i brbljale u kuhinji ili zajedno kuvale večeru za sve - kaže Loren

U februaru 2016. Loren je odjednom videla Rajana drugim očima.

- Neko ga vreme nisam videla i kad je ušao u kuhinju, zaprepastila sam se u kakvog se snažog frajera pretvorio. Jedva sam se nekako suzdržala da ne buljim u njega. Uskoro je napustio školu i zaposlio se u automehaničarskoj radionici za prepravljanje auta. Znala sam da je jako mlad, ali mislila sam u sebi da imam pravo da uživam u njegovom izgledu - jer šta ima loše u bezopasnoj fizičkoj privlačnosti. Ali, nekoliko nedelja kasnije, rekla sam Sari da mi je već dosta, ne želim više biti sama. E baš tad mi je prvi puta rekla da se sviđam Rajanu. Ne mogu reći da mi to nije godilo, ali nisam je shvatila ozbiljno - pa on je samo dve godine stariji od mog najstarijeg sina.

Ali Sara nije prestajala, nekoliko nedelja nepretano je ponavljala da bi njih dvoje trebali izaću na sastanak.

- Sara mi je ponavljala koliko se sviđam Rajanu i da bi mi bili odličan par. A onda mi je on počeo slati poruke. Pisao mi je da mu se sviđa moj osmeh i da bih mu morala dati šansu. Znala sam ja dobro da je Sara odlično vaspitala svoju djecu, da su dragi, spremni pomoći i zato sam znala da će Rajan prema meni biti nežan. A Sara me zaista ohrabrivala. Konačno sam joj poverovala da ona nema problem s tim da počnem da izlazim s Rajanom. Na kraju sam pristala - izaći ću s njim.

Nekoliko nedelja kasnije Loren i Rajan zajedno su šetali svoje pse.

- Prvih nekoliko minuta bilo mi je neprijatno, pitala sam se što ljudi oko nas misle, no uskoro smo počeli pričati i otkrili koliko smo slični - oboje volimo sve u vezi automobila i imamo neobični smisao za humor - kaže Loren.

U početku zaljubljeni golupčići ipak su svoju vezu držali za sebe.

- Bojali smo se šta će drugi misliti - pogotovo moja deca i Rajanova braća i sestre. A onda se dogodio takav blam- moj najstariji sin Kameron zatekao nas je kako se ljubimo na kauču. Srećom, njemu je to bilo smešno. A i sva druga deca su to dobro primila - mi smo jedna velika srećna porodica.

Nakon mesec dana Rajan i Loren su po prvi put spavali zajedno. Loren se malo pribojavala prvog seksa s Rajanom.

- Ja sam rodila četvoro dece i moram priznati da sam se bojala da Rajanu pokažem svoje golo telo. Ali on mi je odmah rekao da sam mu seksi i uz njega sam se počela da se osećam samouvereno. Nisam ja Rajanu bila prva devojka, znao je on dobro šta radi u krevetu.

Ubrzo, Rajan joj je rekao da je voli.

- Ja sam već na početku veze znala dobro da ja Rajana volim, ali bojala sam se to da mu kažem- kao što se svako toga pomalo pribojava na početku veze. Ali kad je on to rekao prvi, ja sam mu uzvratila iste sekunde.

U oktobru 2016. nakon izlaska sa zajedničkim prijateljima, Rajan ju je zaprosio.

- Kad smo se vratili k meni, Rajan je kleknuo i predao mi najljepši prsten na svetu. Nisma ni trenutak oklevala. No, tad još nismo dogovorili datum. Nikud nam se ne žuri - kaže Loren.

U junu 2018. Rajan se preselio kod Loren i njene dece. To je bilo prvi put da se odselio od kuće.

- Trebalo se navići na zajdenički život s mojom decom, ali moram priznati da se brzo snašao. Kao najstariji od šestoro braće navikao je pomagati oko pranja suđa i čišćenja tako da zaista nije bilo onih situacija kad žena skuplja robu i čarape za muškarcem. Zbog mojeg zdravstvenog stanja ponekad ne mogu ustati iz kreveta i Rajan samo uskoči. Pomogne mi da se istuširam i obučem i obavi sve sitne kućne poslove umesto mene.

Loren ne može više da ima decu zbog svojih ozbiljnih zdravstvenih problema, no Rajan joj je rekao da je njemu to u redu. Loren se bojala da će to biti presudno.

- Zapravo je moja mama bila uverena da će me zbog toga ostaviti i da ću patiti. Ali puno smo nas dvoje o tome razgovarali i Rajan me zaista uverio da on ne želi decu. Dovoljno mu je što je otac mojoj deci i najstariji brat svojoj braći i sestrama. Jedan deo mene u ponekad strepi hoće li on promeniti mišljenje kako ijeme bude prolazilo, ali onda tu misao potisnem, ne želim se time baviti.

Važno je i to da ta veza nije promenila odnos Loren s Rajanovom mamom.

- I dalje smo bliske. Naravno da ne pričam s njom o seksu s Rajanom, ali kad se Rajan i ja malo posvađamo, Sara mi daje najbolje savete. Svi smo mi zaista srećni zbog ove veze. Rajan se uvek dobro slagao s mojom decom i znam da će im biti odličan očuh. A svi u mojoj porodici ga zaista vole. Već smo bili s mojim roditeljima na putovanju za praznike.

Na kraju je Lauren dodala:

- Rajanovi prijatelji zaista su me dobro prihvatili. U početku mi je stvarno bilo čudno provoditi vreme s grupom glasnih tinejdžera, ali doista su mi pomogli, sad se uz njih osećam mladoliko.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/miss7)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.