OPLJAČKAO BANKU PRETEĆI BANANOM, PA SE SAM PREDAO: Hteo je da završi u zatvoru, a razlog je POTRESAN
Lorens je ciljano želeo u zatvor, Foto: Dorset Police

nesvakidašnje

OPLJAČKAO BANKU PRETEĆI BANANOM, PA SE SAM PREDAO: Hteo je da završi u zatvoru, a razlog je POTRESAN

Lorens Džejms Vonderdel zapretio je blagajniku u podružnici Barklaisa u Bornemutu sa voćem, koje je pokrio plastičnom vrećicom

Objavljeno:

Čovek koji se suočava sa beskućništvom opljačkao je banku sa bananom, i ukrao više od 1.000 funti pre nego što se predao policiji, a sada je osuđen na 14 meseci zatvora.

Lorens Džejms Vonderdel zapretio je blagajniku u podružnici Barklaisa u Bornemutu sa voćem, koje je pokrio plastičnom vrećicom, i viknuo:

- Ovo je iznuda, daj mi novac!

Vonderdel je nakon incidenta prišao policajcima u blizini i rekao im da je počinio oružanu pljačku i "hteo da bude uhapšen", ali mu je rečeno da ode u lokalnu policijsku stanicu.

Na sudu se saznalo da je nedavno izbačen iz stana, i da je hteo da završi u zatvoru da bi imao "krov nad glavom".

Vonderdel je navodno prvi put otišao u ogranak Nejšnvajd banke sa bananom 25. marta, ali je odlučio da ima previše klijenata i odlučio je da ode u ogranak Barclaisa.

En Mari Garvi, Vonderdelova advokatkinja, rekla je da muškarac “nije imao nameru da nikoga povridi” i da je počinio zločin kako bi osigurao mesto za boravak. Takođe je rekla da on nije imao nameru da troši novac koji je ukrao iz banke.

Iako ako je upotreba banane bila neobična, to nije prvi put da je parče voća korišćeno u pljački poslednjih meseci. U Izraelu, čovek se suočava sa optužbama za krađu 30000 izraelskih šekela nakon što je pretio radniku banke "granatom" koja je zapravo bila avokado obojen u crno.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Independet.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.