NAJČUDNIJI DEJT IKADA: Upoznao je devojku na TINDERU, ali kada je otišao kod nje doživeo je ČIST UŽAS!
Tinder sastanak se završio loše, Foto: Reuter

nije se lepo proveo

NAJČUDNIJI DEJT IKADA: Upoznao je devojku na TINDERU, ali kada je otišao kod nje doživeo je ČIST UŽAS!

Njena porodica je bila malo čudna...

Objavljeno:

Jedan korisnik Tvitera podelio je užasno iskustvo koje je doživeo na jednom sastanku sa devojkom koju je upoznao preko Tindera.

Roberto Karlos je ispričao kako je sa tom devojkom već izašao na dva dejta, i sve je delovalo normalno. Osim jednog manjeg "incidenta" na drugom sastanku, kada je ona naprasno zaplakala usred bioskopa.

Dogovorili su se da se vide i treći put, i Karlos je otišao do njene kuće da je pokupi u pola 7 uveče.

- Izašao sam iz kola i odmah ugledao neku čudnu figuru na prozoru umotanu u čaršav. Pozvonio sam, i ona je malo odškrinula vrata tako da sam joj video samo oči. Čudno me je pogledala i pitala da li želim da uđem. Pomislio sam "svašta, naravno da želim, pa neću da se vozim okolo celu noć sam" - piše Karlos.

Kada je ušao u hodnik kuće, već ga je dočekao šok - svuda je bilo smeće i kartoni. A onda je i njen pas počeo glasno da laje.

Unutra je ugledao njenu sestru, koja je takođe bila lepa. Međutim, njih dve su počele da se svađaju i devojka je u jednom trenutku sestri razbila glavu o zid. Zat

- Pomislio sam: okej, ovako ću umreti - piše Roberto.

Stvari su postale još čudnije kada je njihov tata ušao u sobu i obavestio ih je da je video sve golišave fotografije koje je devojka slala Robertu. One su se na to samo nasmejale.

- U nekom trenutku u sobu je ušao i njihov brat, koji je izgledao čudno. Pitao me je da li imam olovku sa mastilom koju bi mogao da rastavi. Kada sam ga upitao zbog čega to želi da uradi, rekao je da mu treba kako bi očistio pušku. Zatim je nazvao sestru "piz*om" je mu nije kupila poklon za Božić - piše dalje Roberto.

Čudnoj skupini najzad se priključila majka, koja je tek oprala veš, i pred svima je bacala svoje tange.

Devojka sa kojom je Roberto trebalo da izađe sada je već delovala postiđeno. Ipak, on je morao da izađe sa njom na večeru, ali nakon toga je odlučio da joj se više ne javi.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.