POZVALA JE 200 MUŠKARACA NA SASTANAK PREKO TINDERA: Svi su mislili da su JEDINI, a kad su se okupili nastao je HAOS! (VIDEO)
Foto: Instagram printscreen

eksperiment?

POZVALA JE 200 MUŠKARACA NA SASTANAK PREKO TINDERA: Svi su mislili da su JEDINI, a kad su se okupili nastao je HAOS! (VIDEO)

Neki su se odmah razbesneli, a drugi...

Objavljeno:

Nataša Aponte iz Njujorka mesecima je muškarcima slala poruke putem aplikacije za upoznavanje Tinder i dogovarala sastanak s njima, jedino im je prećutela da neće biti sami.

Naime, manekenka je organizovala masovni sastanak s gotovo 200 muškaraca iako je svaki od njih mislio da je on jedini, piše Guardian.

Na njujorškom trgu u 18 popodne dočekali su ih DJ i improvizirana pozornica, a onda je pred njih izašla Nataša. Neki su bili besni pa su odmah otišli.

- Moram vam nešto priznati. Dovela sam vas ovdje kako biste izašli sa mnom na dejt. Želim da se takmičite za mene - rekla je.

Prvo je diskvalifikovala sve koji su niži od 178 centimetara, one koji se zovu Džimi (rekla je da joj se to ime ne sviđa) i sve koje su devojke barem jednom ostavile.

Uklonila je i one koji su u vezi (rekla je da su istraživanja pokazala da je više od pola muškaraca na Tinderu u vezi).

Nakon toga preostalima je rekla da naprave 30 sklekova. Nisu joj se svidjei ni oni koji su imali dugačke brade, pivske trbuhe, jednu marku cipela i smeđe pantalone. Potom su morali da odu pušači i oni koji su bili zainteresovani samo za seks.

Desetak njih su je psovali, jedan je rekao da je 'prestar za ovakva sr...'. Međutim, neki su i dalje strpljivo čekali ishod.

Oni koji su zadovoljili njene kriterijume, dobili su minutu da objasne zašto bi baš s njima trebala izaći.

“I simply had to call you and tell you that I couldn’t care less”

A post shared by NATASHA APONTE (@natashavaponte) on

Na kraju, niko nije vidio da je odabarala ijednog, a agencija koja je s Natašom sve organizovala je obećala idućih dana objasniti eksperiment.

(Espreso.co.rs/100posto.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.