DOBILI SU DETE VEŠTAČKOM OPLODNJOM: Posle godinu dana, žena mu je priznala šta je zapravo uradila sa njegovim genetskim MATERIJALOM...(VIDEO)
Foto: Daily Mail printscreen

NEVEROVATAN SLUČAJ U RUSIJI

DOBILI SU DETE VEŠTAČKOM OPLODNJOM: Posle godinu dana, žena mu je priznala šta je zapravo uradila sa njegovim genetskim MATERIJALOM...(VIDEO)

Nesrećni muž je odmah tužio klinku

Objavljeno: 14:06h

Maksim Anokin iz Rusije je tužio tamošnju kliniku za veštačku oplodnju nakon što mu je supruga priznala da je tokom procesa oplođenja njegovu spermu zamenila sa spermom svog ljubavnika.

Nesrećni Rus za to je saznao kada je dete, za koje je mislio da je njegovo, već napunilo godinu dana.

Jana Akonik (38) je na klinici rekla da želi da detetu otac bude muškarac kojeg voli. Očigledno nije mislila na svog muža, koji je plaćao celu proceduru.

Muž je dobio tužbu protiv klinike, koja je morala da mu isplati 4,600 funti odštete.

- Verovao sam svojoj ženi, 100 % sam joj verovao. Kada mu je saopštila to, bio sam šokrian, nisam mogao da verujem - priznaje on.

Godinu dana je brinuo o svom sinu Timofeju, dok se on i supruga nisu posvađali, a tada mu je ona rekla da dete nije njegovo. DNK test je potvrdio njene tvrdnje.

Na sudu je utvrđeno da je supruzi u prevari pomogla i doktorka na klinici, Lija Kazarijan.

Prevareni muž kaže da je izašao u javnost sa ovom pričom ne zbog novca, već da spreči da i drugi muškarci budu izigrani na ovaj način. On već ima jednog biološkog sina, ali kaže da mu je teško da zaboravi na mališana kojeg je godinu dana zvao sinom.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Dailymail.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.