RASTE BROJ OBIJANJA STANOVA I POSLOVNOG PROSTORA: 4 načina da se zaštitite
Foto: Profimedia

Odlična rešenja

RASTE BROJ OBIJANJA STANOVA I POSLOVNOG PROSTORA: 4 načina da se zaštitite

Video nadzor je uvek dobar izbor, te vam iz pomenutog razloga, otkrivamo neke trikove u obezbeđivanju lične imovine

Objavljeno: 16:06h
  • 20

Ukoliko želite da obezbedite svoj dom, ili poslovni prostor, imamo sjajna rešenja za vas - kako da to uradite, brzo i jednostavno, a da sa druge strane bude efikasno, kvalitetno i pristupačno. Video nadzor je uvek dobar izbor, te vam iz pomenutog razloga, otkrivamo neke trikove u obezbeđivanju lične imovine.

Kamera koja će vam doneti sigurnost i olakšanje i ne mora čak da bude prava! Lažne kamere koje simulišu snimanje su garancija većeg stepena obezbeđenja i zaštite. Ova lažna kamera sa crvenom led lampicom stalno trepti, kao da snima bez prekida. Radi na 2 xAA baterije. U pakovanju dobijate šrafove i tiplove za montažu. Njene dimezije su 68mm x 78mm x 95mm. Njena cena je samo 999 rsd , OVDE je možete odmah poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/44250-502 radnim danima.

Lazna kamera za Simulaciju Video Nadzora
Lazna kamera za Simulaciju Video Nadzora foto: Promo

Sprečite pojedine ljude da rade sve ono što ne bi želeli da rade pred kamerama, jer neće primetiti razliku između prave i lažne kamere! Ova lažna kamera je veoma laka za instaliranje, nisu potrebni kablovi i može biti postavljena bilo gde. Radi na 2 AA baterije 1.5V i ima LED lampice koje neprekidno rade ( simulacija snimanja ). Kamera je za spoljašnju i unutrašnju upotrebu i 17cm je dužine. Možete je odmah OVDE poručiti, po ceni od 1499 rsd , ili pozivom na broj telefona 011/44250-502 radnim danima.

Lažna kamera
Lažna kamera foto: Promo

Inteligentna kamera IP WIFI HD će vas ostaviti bez teksta ! Ima mogućnost pregleda na ANDROID i iOS operativnim sistemima. Povezivanje sa kamerom se vrši pomoću LAN ili WI-fi konekcije, a kameri možete pristupiti iz bilo kog mesta na svetu. Horizontalna rotacija: 355 stepeni, a vertikalna rotacija: 120 stepeni. Snima na: Micro SD (do 64GB). Audio komunikacija u dva smera (osoba koja je pored kamere može da čuje i razgovara sa vama). Kamera sadrži detekciju pokret, šalje poruku na mobilni telefon, ukoliko detektuje pokret. Sadrži i noćni mod, može da se montira na zid, uz pomoć nosača koj dobijate sa kamerom. OVDE je odmah poručite, po ceni od 4999 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

IP kamera HD WIFI audio Smart camera
IP kamera HD WIFI audio Smart camera foto: Promo

Ukoliko želite da budete veoma sigurni, sjajan predlog je CCTV HD video nazor sa 4 kamere. Za ugradnju vam nisu potrebni majstori, već to možete uraditi sami. I ovaj video nadzor možete pratiti preko interneta, na bilo kom uređaju. Kamere su za spoljašnju i unurtrašnju upotrebu, ceo paket sadrži DVR H.264 (4 kanala), daljinski, miš, HDMI, 4XCCD kamera za video nazor, nosače za kamere sa tiplovima i šrafovima, kablove portebne za ugradnju 4x20m i napajanje - adapter. Cena je 14.999, OVDE možete poručiti komplet, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

CCTV HD video nazor sa 4 kamere
CCTV HD video nazor sa 4 kamere foto: Promo

* Akcijske cene traju, do isteka zaliha.

Još sjajnih proizvoda, po pristupačnim cenama, možete OVDE pronaći.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media