OVA ŽENA JE NA SOPSTVENOJ KOŽI OSETILA RUSKI GNEV! Bavila se SPORTOM, a onda joj je 1 DAN promenio život, TUGA!
Ajuna Morozova, Foto: Printscreen/Facebook/AYUNA.MOROZOVA

jezivo

OVA ŽENA JE NA SOPSTVENOJ KOŽI OSETILA RUSKI GNEV! Bavila se SPORTOM, a onda joj je 1 DAN promenio život, TUGA!

Bila sam u zgradi HODA, na prvom spratu, radila sam kao volonter na služenju hrane vojnicima i još uvek to radim

Objavljeno: 08:19h

Rat u Ukrajini ne prestaje da donosi vesti i u svetu sporta. Nedavno su se pojavile o informacije o smrti dvojice ukrajinskih fudbalera koji su ratovali protiv Rusije, a sada je otkrivena još jedna dramatična priča.

1 / 13 Foto: Printscreen/Twitter

Ajuna Morozova je Ukrajinka koja se bavi poslom trenera plivanja, a posle raketnog napada Rusije u Harkovu, ona je dva sata bila zarobljena u ruševinama!

Kako pišu tamošnji mediji, Morozova je volontirala u zgradi na koju je pala eksplozivna naprava. Dugo je bila zarobljena u ruševinama podruma zgrade, a srećom po nju, jedan kolega volonter je čuo njen vapaj.

Uspeo je da pomogne Ajuni, koja je inače i direktor SC Spartak Harkov i regionalnog odseka Ukrajinskog plivačkog saveza u tom gradu.

"Bila sam u zgradi HODA, na prvom spratu, radila sam kao volonter na služenju hrane vojnicima i još uvek to radim. Ne mogu da budem po strani, ovo je moja država i u kojoj planiram da postanem ministarka omladine i sporta. Ležala sam u ruševinama dva sata i molila se svim bogovima, na svim jezicima koje znam", napisala je Ajuna na Fejsbuku.

"Nisam mogla da se pomerim i plakala sam. Mislila sam da će umreti dok sam živa zakopana. Bog blagoslovio mog spasitelja koji je čuo moje vapaje i razgovarao sa mnom. Tražio je da se nastavi potraga za mnom i pomogli su mi da izađem", napisala je Morozova.

Ona je objavila i fotografiju svog lica nakon čitave drame, na kojoj se vidi kroz kakav je pakao prošla...

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.