I RUSKE ZVEZDE ZA ODRASLE OSEĆAJU POSLEDICE HAOSA: PROPADA IM SVE!
Rusija, Foto: Printscreen/Worldstarhiphop

GORE SVI

I RUSKE ZVEZDE ZA ODRASLE OSEĆAJU POSLEDICE HAOSA: PROPADA IM SVE!

- Iako kreatori sadržaja nisu odgovorni za celu situaciju, u skladu sa svetskim finansijskim ograničenjima i mi smo limitirali načine za plaćanja računa koji dolaze iz Rusije i Belorusije

Objavljeno:

Ruskim kreatorima OnlyFans sadržaja za odrasle međunarodna kompanija blokirala je račune kao deo finansijske restrikcije koja je usledila nakon što je Rusija započela oslobodilačku intervenciju u Ukrajini. Nekoliko zaposlenih sa OnlyFansa požalilo se kako su im zamrznuti računi i kako ne mogu da dele video-zapise i fotografije.

- Ukratko, nemam novca za život. Mnogi modeli susreli su se s ovom situacijom. Niko nije očekivao da će se to dogoditi - rekla je korisnica pod nadimkom "Bunnie Mommy" za "Rolling Stone" i dodala da joj je račun zamrznut od subote, 26. februara.

Model sa nadimkom "Ks" tvrdi da je izgubila više od 8.000 američkih dolara usled zabrane.

Nakon žalbi korisnika, o celoj situaciji oglasili su se i predstavnici kompanije "OnlyFans".

- Iako kreatori sadržaja nisu odgovorni za celu situaciju, u skladu sa svetskim finansijskim ograničenjima i mi smo limitirali načine za plaćanja računa koji dolaze iz Rusije i Belorusije.

Dakle, iz kompanije su u nedelju tvrdili da se na blokiranim računima neće prihvatati nove pretplate i da se stare pretplate neće vratiti korisnicima nakon što isteknu, i to sve dok su restrikcije za Rusiju na snazi. Ipak, ubrzo su promenili mišljenje. Već u ponedjeljak poslali su novo saopštenje u kom piše kako su aktivirali blokirane račune i kako će oni moći i dalje da rade sve dok ih budu plaćali njihovi korisnici.

- Nakon što smo sproveli finansijske restrikcije, ponovo smo aktivirali račune u svim zemljama. Profili kreatora imaće svu funkcionalnost sve dok ij kontinuirano plaćaju korisnici koji podržavaju njihov rad - saopštili su iz "OnlyFansa".

- Nećemo suspendovati nijednog kreatora naloga oslanjajući se na to odakle on dolazi. Činimo sve kako bismo podržali našu zajednicu - dodali su.

Ta vest bila je pravo olakšanje za ruske zvezde sa stranice za odrasle jer su mnoge od njih tvrdile da će se suočiti sa siromaštvom ukoliko im bude zabranjeno objavljivanje sadržaja.

- Blokiranje bankovnih računa i radnih profila ljudi iz Rusije neće pomoći Ukrajini - rekle su one, i dodale da u suštini niko od njih ne želi bilo kakve nemire.

(Espreso / New York Post)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.