PUTINOVA AFERA SA ČISTAČICOM TRESLA JE SVET! Pričalo se da imaju ćerku, a pogledajte da li liči na njega! (FOTO)
Vladimir Putin, Foto: Printscreen, EPA/Pavel Golovkin

šok

PUTINOVA AFERA SA ČISTAČICOM TRESLA JE SVET! Pričalo se da imaju ćerku, a pogledajte da li liči na njega! (FOTO)

Otkriveno da njeno trenutno bogatstvo iznosi više od 100 miliona dolara

Objavljeno:

Godine 2020. jedna nezavisna istraživačka ruska medijska platforma Proekt objavila je niz tvrdnji o ruskom predsedniku Vladimiru Putinu, uključujući i onu o njegovoj aferi sa čistačicom po imenu Svetlana Krivonogi, koja se odvijala dok je on još bio u braku i nakon što je prvi put postao predsednik 1999.

Navodilo se i da je Putin otac Luize Rozove, njene ćerke, a Svetlanu su opisali kao "ljubavnicu koja je od čistačice postala milionerka".

Nakon što su te informacije objavljene, ruski državni mediji blokirali su veb stranicu Proekta. Gotovo svi njihovi novinari označeni su kao "strani agenti", a ruske vlasti su pokrenule istragu o kleveti protiv trojice novinara, uključujući Romana Badanina, bivšeg glavnog urednika, koji je morao da napusti domovinu i preseli se u SAD.

Nakon što su procurili takozvani "Pandorini papiri", dokumenti koji predstavljaju najveće curenje tajnih finansijskih dokumenata svetskih lidera, otkriveno je da je Krivonogi kupila 'raskošan stan na četvrtom spratu u stambenoj zgradi u Monaku čija se vrednost procenjuje na četiri miliona dolara preko ofšor kompanije.

Takođe je otkriveno da njeno trenutno bogatstvo iznosi više od 100 miliona dolara.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.