PUTIN PRIZNAO ŠTA BI VOLEO DA NAUČI DA RADI! U pitanju su određene ŽENSKE VEŽBE! (FOTO)
Vladimir Putin, Foto: Profimedia

ko bi rekao?

PUTIN PRIZNAO ŠTA BI VOLEO DA NAUČI DA RADI! U pitanju su određene ŽENSKE VEŽBE! (FOTO)

Podsećamo, opšte je poznato da je predsednik Rusije Vladimir Putin veliki ljubitelj prirode i sporta

Objavljeno:

Ranije, tokom susreta sa indijskim premijerom Narendrom Modijem u ruskom gradu Ufa, ruski lider je rekao da želi da proba da vežba jogu.

Blog o dešavanjima u Ukrajini iz časa u čas možete pratiti putem ovog LINKA.

"Deluje kao vrlo primamljiv sport. Pogledaću koje joga vežbe mogu da uradim, imajući u vidu sportove koje treniram", kazao je Putin tokom razgovora koji je održan u okviru samita pet zemalja rastućih ekonomija (BRIKS).

Indijski premijer Narendra Modi poznat je kao strastveni ljubitelj joge. Nakon dolaska na čelo vlade imenovao je ministra za jogu čiji je glavni zadatak da promoviše taj drevni sistem duhovnih i telesnih vežbi. Takođe je na njegov predlog ustanovljen Međunarodni dan joge koji je 21. juna ove godine prvi put obeležen širom sveta.

Podsećamo, opšte je poznato da je predsednik Rusije Vladimir Putin veliki ljubitelj prirode i sporta. Njegov portparol Dimitrij Peskov je ranije otkrio omiljene vrste rekreacija vladara jedne od najmoćnijih zemalja sveta.

1 / 4 Foto: Profimedia

Portparol ruskog predsednika Dmitrij Peskov obelodanio je kakvim se sve sportovima bavi Vladimir Putin rekavši da je, na primer, hokej na samom vrhu tog spiska.

Kako je rekao, pored hokeja Putin se i dalje bavi borilačkim veštinama, kao i plivanjem, dok se fitnesom bavi svakodnevno.

„Znam da se on i dalje bavi sambom, međutim ne verujem da stiže da tu borilačku veštinu vežba svaki dan. Pored toga, hokej se popeo na sam vrh njegovog sportskog spiska, a često se bavi i plivanjem. Kada je reč o fitnesu, to je za njega svakodnevna praksa“, rekao je Peskov. Podsetimo, sam Putin je u više navrata govorio koliko mu je sport bitan.

Štaviše, rekao je i da je trener džudoa svojevremeno izvršio značajan uticaj na njegove prioritete i sudbinu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.