PAR OGRNUT RUSKOM I UKRAJINSKOM ZASTAVOM ZAPALIO DRUŠTVENE MREŽE: Poslali poruku mira (FOTO)
Ilustracija, Foto: Profimedia

POSLALI PORUKU SVETU

PAR OGRNUT RUSKOM I UKRAJINSKOM ZASTAVOM ZAPALIO DRUŠTVENE MREŽE: Poslali poruku mira (FOTO)

- Nismo imali političke namere s ovom fotografijom. Ali kada se fotografija proširila internetom, shvatila sam: možda će takva fotografija ljudima dati nadu. I uverenje da sve može biti u redu, bez obzira na sve. Ljubav može pobediti sve - rekla je 2019. godine Juliana za Vašington Post

Objavljeno:

Internetom se danas munjevito širi fotografija para na jednom koncertu. On je ogrnut ukrajinskom zastavom, a ona ruskom i drže se za ruke. Ta je fotografija danas postala simbol nade nakon ruskog napada na Ukrajinu, a ovo je priča koja stoji iza nje, prenosi Index.

Ruskinja Juliana Kuznetsova i njen verenik 2019. bili su na koncertu beloruskog muzičara Maksa Korža u Varšavi. Ona je u jednom trenutku u publici uočila rusku i ukrajinsku zastavu i dobila ideju za fotografiju. Naime, njen tadašnji verenik je Ukrajinac.

Ogrnuli su se zastavama te uhvatili za ruke i tako pozirali. Ona je fotografiju objavila na svom profilu na Instagramu, a podelile su je i neke fan stranice repera čiji se koncert tad odvijao.

- Nismo imali političke namere s ovom fotografijom. Ali kada se fotografija proširila internetom, shvatila sam: možda će takva fotografija ljudima dati nadu. I uverenje da sve može biti u redu, bez obzira na sve. Ljubav može pobediti sve - rekla je 2019. godine Juliana za Vašington Post.

(Espreso/ Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.