I DALJE IMA SIMPTOME! Kraljica primorana da PROPUSTI planirani angažman
Kraljica Elizabeta II, Foto: Profimedia

BAKINGEMSKA PALATA

I DALJE IMA SIMPTOME! Kraljica primorana da PROPUSTI planirani angažman

Ona je juče uputila poruku saučešća Brazilu i rekla da je duboko ožalošćena nedavnim velikim poplavama koje su pogodile tu zemlju

Objavljeno:

Britanska kraljica Elizabeta Druga (95) propustiće planirani onlajn angažman, jer i dalje ima blage simptome slične prehladi nakon što joj je potvrđeno prisustvo korona virusa, saopštio je danas portparol Bakingemske palate.

Bakingemska palata potvrdila je u nedelju da kraljica ima blaže simptome korona virusa, nalik prehladi, kao i da će nastaviti da obavlja "lakše dužnosti" u dvorcu Vindzor u Londonu, prenosi agencija Rojters.

Ona je juče uputila poruku saučešća Brazilu i rekla da je duboko ožalošćena nedavnim velikim poplavama koje su pogodile tu zemlju. Dodala je da planira nastavak sa drugim virtuelnim diplomatskim audijencijama koje su zakazane sa stranim ambasadorima, navodi se u saopštenju palate.

1 / 5 Foto: Profimedia

Takođe, kako se dodaje, odlučiće da li će nastaviti sa daljim zakazanim angažmanima tokom ove nedelje, kao što je njen nedeljni razgovor sa premijerom Borisom Džonsonom.

Bonus video:

03:41

Iskustva lekara iz kovid bolnice

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.