NAJBOGATIJI ČOVEK NA SVETU VIĐEN SA NOVOM DEVOJKOM: Zanosna izabranica Ilona Maska mlađa od njega 23 godine (FOTO)
Ilon Mask, Foto: Profimedia

OPAA!

NAJBOGATIJI ČOVEK NA SVETU VIĐEN SA NOVOM DEVOJKOM: Zanosna izabranica Ilona Maska mlađa od njega 23 godine (FOTO)

Par je u četvrtak viđen kako se zajedno iskrcava iz Maskovog privatnog aviona u Los Anđelesu

Objavljeno:

Svetsku je javnost u septembru prošle godine iznenadila vest da je najbogatiji čovek na svetu, Ilon Mask (50), prekinuo s 33-godišnjom pevačicom Klarom Bošer.

Par je zajedno proveo tri godine i dobio sina kojem su dali ekscentrično ime X Æ A-12, a nakon razlaza s pevačicom, Mask je medijima rekao da su u dobrim odnosima.

– Poluprekinuli smo, ali se i dalje volimo, često se viđamo i imamo odličan odnos. Moj rad u SpaceX-u i Tesli zahteva od mene da prvenstveno budem u Teksasu ili da putujem u inostranstvo, a njen rad je prvenstveno u LA-u. Ona je trenutno sa mnom, a beba X je u drugoj sobi, otkrio je Mask.

1 / 6 Foto: Profimedia

Od tada se nagađa je li Mask ponovno pronašao ljubav, a sada se otkrilo da mu je nova devojka 27-godišnja australijska glumica Nataša Baset koja se proslavila 2017. godine ulogom Britni Spris u filmu ‘Britney Ever After’, a uskoro ćemo je gledati i u biografskom filmu o Elvisu Prisliju.

1 / 5 Foto: Printscreen/Instagram/natashabassett

Par je u četvrtak viđen kako se zajedno iskrcava iz Maskovog privatnog aviona u Los Anđelesu, a izvor blizak paru tvrdi da su u vezi u kojoj ne viđaju druge ljude.

"Zajedno su nekoliko meseci i u monogamnoj su vezi", rekao je neimenovani izvor.

Nataša je odrasla u Sidneju, a kada je imala 19 preselila se u Njujork gde je pohađala školu glume. Počela je da glumi kada je imala 14 godina, a od tada se pojavila u više televizijskih serija.

(Espreso/Azra)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.