SILOVAO DEVOJČICU DOK JOJ JE MAMA RADILA! Monstrum je u toku BEGA uradio nešto NEVEROVATNO, svi su se ŠOKIRALI
Policija, Foto: Profimedia

PEDOFILIJA

SILOVAO DEVOJČICU DOK JOJ JE MAMA RADILA! Monstrum je u toku BEGA uradio nešto NEVEROVATNO, svi su se ŠOKIRALI

Jedan muškarac iz mesta Omsk u Rusiji optužen je da je silovao 15-godišnju devojčicu, nakon što je njena majka otišla na posao

Objavljeno: 10:38h

Policajci su opkolili osumnjičenog Romana Ščukina (38) i stavili mu lisice kada je nakon tri sata sedenja na granama drveta na temperaturi od -19 stepeni sišao, prenosi britanski San.

Navodna žrtva podigla je uzbunu tako što je otrčala do kuće svoje sestre pre nego što je hitno prebačena u bolnicu na hitnu operaciju nakon što je zadobila ozbiljne unutrašnje povrede. Držeći bejzbol palicu, devojčicin zet je jurio osumnjičenog pedofila po snegu. Ščukin, koji je i ranije osuđivan, odlučio je da se popne na drvo kako bi izbegao policiju.

Sumnja se da je silovanje usledilo nakon što je devojčicina majka otišla na posao.

Stigli su službenici i pronašli osumnjičenog u neadekvatnom stanju kako sedi na drvetu u obližnjoj ulici. Osumnjičenom, 38-godišnjaku, koji je ranije osam puta osuđivan za krađu, određen je pritvor. Žrtva je u bolnici, navodi se u saopštenju ruskog istražnog komiteta.

Očekuje da će Rusija kasnije ovog meseca pooštriti svoje zakone o pedofilima.

Predložene izmene uključuju automatske doživotne kazne za ponovljene seksualne napadače dece i poboljšano praćenje osuđenika nakon njihovog puštanja iz zatvora.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.