DEVOJČICA (7) JE NESTALA U SEPTEMBRU 2019. GODINE, A SADA SE SAZNALO NEŠTO JEZIVO, ŠOK!
Nestala devojčica, Foto: Printscreen/ društvene mreže

strašno

DEVOJČICA (7) JE NESTALA U SEPTEMBRU 2019. GODINE, A SADA SE SAZNALO NEŠTO JEZIVO, ŠOK!

On je ukazao da su detektivi razgovarali sa članovima porodice Mongomeri, ali bez iznošenja više detalja

Objavljeno:

Sedmogodišnja devojčica iz Mančestera poslednji je put viđena u oktobru 2019, a njen nestanak je tek sada prijavljen.

Policija je rekla da su ovo “zabrinjavajuće” okolnosti, preneo je “Njujork dejli njuz”. Mala Harmoni Montgomeri poslednji je put viđena u svojoj kući u Mančesteru u američkoj državi Nju Hempšir, pre više od dve godine.

Okolnosti koje okružuju ovo produženo odsustvo su veoma zabrinjavajuće i temeljno se ispituju”, navela je policija Mančestera u saopštenju.

Zvaničnici nisu izneli mnogo detalja, niti su rekli ko je konačno prijavio nestanak Harmoni, ali su istakli da detektivi rade “non stop” sa državnim Odeljenjem za decu i porodice kao i sa Nacionalnim centrom za nestalu decu.

- Za nas je veoma zabrinjavajuće što imamo kašnjenje od dve godine. To nije nešto što se dešava redovno. To se ne dešava svakog dana – istakao je šef policije Mančestera Alen Aldenberg.

On je ukazao da su detektivi razgovarali sa članovima porodice Mongomeri, ali bez iznošenja više detalja. Moleći javnost za informacije o slučaju, policija je navela da Harmoni ima plavu kosu i plave oči, kao i da je slepa na desno oko i da nosi naočare.

(Espreso/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.