GLAVNI OSUMNJIČENI ZA NESTANAK MEDLIN IMA ALIBI? Ovakav preokret skoro nije viđen
Mala Medlin, Foto: Profimedia

užas

GLAVNI OSUMNJIČENI ZA NESTANAK MEDLIN IMA ALIBI? Ovakav preokret skoro nije viđen

Medlin Meken je nestala iz hotelske sobe u Portugalu 2007. godine dok su njeni roditelji večerali u obližnjem restoranu

Objavljeno:

Slučaj protiv glavnog osumnjičenog za nestanak Medlin Meken navodno će biti odbačen nakon što su britanski istražitelji otkrili da on ima alibi.

Britanski istražitelji su rekli da je Kristijan Brukner (44) bio "30 minuta dalje" od letovališta u Praja da Luzu u noći kada je devojčica nestala.

Medlin Meken je nestala iz hotelske sobe u Portugalu 2007. godine dok su njeni roditelji večerali u obližnjem restoranu.

Nemačke vlasti su prethodno rekle da je Kristijan Brukner ubio Medlin, nakon što su telefonski zapisi pokazali da je bio u blizini mesta nesreće one noći kada je devojčica nestala pre skoro 15 godina.

Međutim, tim predvođen bivšim detektivom došao je do drugačijeg zaključka.

- Zaključili su da Brukner nije mogao da otme Medlin. Bio je udaljen 30 minuta i nije bio na telefonu u Praja da Luzu one noći kada je nestala - rekao je izbor za Sun.

Nova istraga, koju je predvodio bivši detektiv policije Sarija Mark Vilijams-Tomas, navodno je pronašla nove svedoke u Portugalu i Nemačkoj i utvrdila alibi za Bruknera.

Očekuje se da će televizijski dokumentarni program "Medlin Meken: Istraga o glavnom osumnjičenom" razbiti slučaj protiv Kristijana Bruknera, koji se nalazi u nemačkom zatvoru.

Dokumentarac će uskoro biti emitovan na Kanalu 5, prenosi Independent.

Kejt i Geri Meken, roditelji nestale devojčice, nedavno su objavili poruku na sajtu Find Madeleine, u kojoj su zahvalili ljudima na njihovoj neverovatnoj pomoći, dok su dočekali 15. Božić bez svoje ćerke.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.